Ροζ σκάνδαλο στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό

Σε πλοίο της... αγάπης και των ροζ αποχρώσεων θέλησε να μετατρέψει Τούρκος ανώτατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού το πλοίο «Vardabandra» στο οποίο υπηρετούσε και το οποίο ανήκει στη διοίκηση της θάλασσας του Μαρμαρά.

Το σεξουαλικό αυτό σκάνδαλο αποκαλύφθηκε...
από την ιστοσελίδα haberler.com και το τηλεοπτικό δίκτυο Son TV. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν, ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα ναύτες η ζωή τους είχε γίνει κόλαση. Καθημερινά όπου και αν βρίσκονταν δέχονταν σεξουαλική επίθεση από τον συγκεκριμένο ανώτατο αξιωματικό αξιωματικό που συνυπηρετούσαν στο ίδιο πολεμικό πλοίο.

Το περιστατικό είχε γνωστοποιηθεί στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας από τις 28 Δεκεμβρίου του 2012 αλλά μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες ο αξιωματικός με το όνομα V.A. παρενοχλούσε νύχτα μέρα τους ναύτες, που φοβόντουσαν να το αναφέρουν μήπως και δεν γίνουν πιστευτοί.

Οι αναφορές των ναυτών περιέχουν λεπτομέρειες σοκ και είναι αδύνατον να αναφερθούν εδώ. Η συμπεριφορά του, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ωχριά μπροστά στις εννιάμισι βδομάδες.Ο εν λόγω αξιωματικός συνελήφθη και θα δικαστεί άμεσα με 4 διαφορετικές κατηγορίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα