ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Ο παππούς μου από την πλευρά της μητέρας μου πολέμησε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς και έχασε πόδι και χέρι. Η γιαγιά μου – γυναίκα του- έπλεκε και ετοίμαζε φαγητό για τον Στρατό. Η μητέρα μου μικρό κοριτσάκι κράταγε τσίλες για να τους ειδοποιήσει αν έβλεπε κίνηση ναζί προς το χωριό. Οι γερμαναράδες δεν άφησαν κολυμβηθρόξυλο στο χωριό. Το ισοπέδωσαν και το κατέκαψαν και ήταν κεφαλοχώρι. Είναι μέσα σε κείνα τα χωριά του Ελληνικού Ολοκαυτώματος από τα ναζιστικά κτήνη. Όσοι απέμειναν και ειδικά οι νεότεροι έφυγαν μετανάστες. Ειδικά Αμερική και Αυστραλία. Τα ίδια και με την οικογένεια
του πατέρα μου. Πατέρας, μητέρα, και ο ίδιος του στρατευμένοι όλοι τους στην απελευθέρωση από τον ναζιστο-φασιστικό ζύγο και το καταφέρανε. Αυτό γιορτάζαμε σήμερα. Αυτούς τιμούσαμε. Και δεν μας το επιτρέψανε. Μια μικρή και υπόπτων διαθέσεων ομάδα .......σταμάτησε την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια ομάδα που είναι ενάντια στις παρελάσεις γιατί έχουν μιλιταριστικό σκοπό!!!.., ενάντια σε ότι είναι εθνικό, και που ονομάζει τα Σκόπια Μακεδονία. Σήμερα τους έπιασε ο πόνος στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας – οποία ειρωνεία- Θεσσαλονίκη να σταματήσουν την παρέλαση που τιμούσε αυτούς που πολέμησαν για την τιμή της ελεύθερης Ελλάδας και τη δική τους βολεμένη θέση να μιλάνε εκ τους ασφαλούς και να πολεμάνε εκ των έσω αυτή την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Ρίξανε και μέχρι μολότωφ στο Ιερό Λάβαρο μας. Οι άθλιοι σήμερα στη Θεσσαλονίκη τα έβαλαν με τα ιερά και όσια της πατρίδας μας και αυτούς που θυσιάστηκαν γι΄αυτά τους παπούδες, γιαγιάδες, και πατεράδες μας. Το ήθελαν από χρόνια τώρα και με το πρόσχημα του Όχι στην τρόϊκα το πέτυχαν προσωρινά.
Γιατί η Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη και θα τους προσπεράσει με τον πολιτισμό της. Έναν πολιτισμό που στηρίζεται στη Μη Βεβήλωση Των Οσίων, Ιερών, και Νεκρών και στον Απόλυτο Σεβασμό τους. Μόνο οι κατακτητές δεν αφήνουν να γίνονται οι παρελάσεις ενός Έθνους γιατί φοβούνται την Ιστορία Του, Τα Μαρτύρια Του, και την Αναγέννηση Του. Και μήπως αυτό φοβούνται οι «δημοκράταροι» αυτοί και θέλουν την Εθνική Μιζέρια να παραμένει για να επωφελούνται οι ίδιοι και τα δόλια μικροκομματικά τους σχέδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα