Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τα ακριβά ταγιέρ που δεν της αρέσει το Μνημόνιο

Δεν εξηγείται, τα τραβάει ο οργανισμός της τα ειρωνικά σχόλια! Η βουλευτής Πέλλας που έδωσε 6.000 δολάρια για τουαλέτα και ψήφισε με ενθουσιασμό τα Μνημόνια Ι και ΙΙ, βγήκε τώρα στο αντάρτικο και απειλεί να καταψηφίσει τα μέτρα επειδή δεν συμπαθεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εκανε προ ημερών μια εκρηκτική και ακατανόητη ομιλία από το βήμα της Βουλής...
απειλώντας να
καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Τελικά το ψήφισε. Τώρα απειλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει τα μέτρα στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει γιατί ψήφισε ως τώρα τα δύο προηγούμενα Μνημόνια.

Η Θεοδώρα Τζάκρη βρίσκεται στο αντάρτικο από την ώρα που έχασε τη θέση στο υπουργείο. Τώρα ταυτίζεται με το νέο κίνημα των ανταρτών που επιδιώκουν την ανατροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου και θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για την ανατροπή Παπανδρέου. Παρέα της είναι ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Δριβελέγκας και η ομάδα των πρώην υφυπουργών του Παπανδρέου οι οποίοι ανακάλυψαν την αριστερή τους συνείδηση μόλις απομακρύνθηκαν από τους υπουργικούς θώκους.

Μαλλιά με extentions, λουκ φονικό

Εμφανίστηκε πριν από αρκετά χρόνια στη Βουλή με ξανθά extentions στα μαλλιά και κατέπληξε τους συναδέλφους της με τον τρόπο ομιλία της που θυμίζει ραπτομηχανή. Ο Μίμης Ανδρουλάκης, λάτρης του ωραίου, ως γνωστόν, έχει πει με το απαράμιλλο χιούμορ του : «Ωραία γυναίκα, αρκεί να μην την ακούς να μιλάει!»

Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα γρήγορα την ξεχώρισαν αλλά μάλλον για κακό. Τα ΜΜΕ περιόρισαν τις αναφορές στο πρόσωπό της μόνο για το έξαλλο ντύσιμο και τα πανάκριβα αξεσουάρ που θεωρήθηκαν πρόκληση στην Ελλάδα του Μνημονίου αλλά και ένδειξη επαρχιώτικου κιτς ανάρμοστο για τα έδρανα του κοινοβουλίου.

Σοκ προκάλεσε προ διετίας η υφυπουργός κ. Τζάκρη όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πόλη της Έδεσσας. Εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων για τις προκλητικές γόβες και το τσιτωμένο μαλλί ενώ υπήρξαν και φωτογραφίες που την έδειχναν να κάνει καθημερινά ραντεβού για την περιποίηση των μαλλιών της σε σικ κομμωτήριο του Κολωνακίου.

Τα ΜΜΕ την συγκαταλέγουν στους λιγότερο συμπαθείς πολιτικούς. Αρκεί μια βόλτα στο διαδίκτυο για να διαρωτηθεί κάποιος αν προκαλεί επίτηδες τα ειρωνικά σχόλια ή αν πιστεύει ότι ακόμη και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση για έναν πολιτικό.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφο
Keywords
Τυχαία Θέματα