Τι άλλο πια να δώσει ο Κυριάκος για να τον πάρετε στην Ευρώπη;


Φαίνεται ότι η αχαριστία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά πανευρωπαϊκό. Απαντάται μάλιστα και στα υψηλότερα κλιμάκια της Γηραιάς Ηπείρου, σε μεγαλύτερη ακόμα ένταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συναισθηματική κακοποίηση που υποβάλουν τον Κυριάκο οι εγκέφαλοι της Κομισιόν, προκειμένου επιτέλους να τον αποκαταστήσουν και να τον τοποθετήσουν στη θέση του Σαρλ Μισέλ.

Η πίεση αυτή μάλιστα λαμβάνει διαστάσεις εκβιασμού, εάν αναλογιστούμε ότι οι συνεχείς υποχωρήσεις που ζητούνται από τον Κυβερνήτη μας, καλύπτονται πίσω από την «δικαιολογία» πως η προαγωγή του στην

Κομισιόν είναι «δύσκολο έργο», λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών!

Λόγω αυτής της υπόθεσης λοιπόν, υποχρεώνουν τον Κυριάκο να προβεί σε απίστευτες ενέργειες, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι ένας γνήσιος φιλελεύθερος, αντινατιβιστής, πολύχρωμος σαν ουράνιο τόξο.

Στην αρχή, τον έβαλαν να ανεχτεί το Τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Έπειτα του επέβαλαν να καταπιεί την ακύρωση του East Med.

Στην συνέχεια τον υποχρέωσαν να δηλώσει ότι η Τουρκία είναι θύμα τρομοκρατίας από κάτι καθάρματα όπως οι Κούρδοι, και επαγωγικά οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι κλπ.

Ακολούθησε η εντολή να τα σπάσει με την Ρωσία και να αγοράζει Ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν.

Έπειτα τον υποχρέωσαν να πάρει όπλα από τα ελληνικά νησιά και να τα στείλει τον Ζελένσκι.

Παράλληλα, απέλασε τον Τολστόι, τον Ντοστογιέφσκι και τα Μπολσόι και στη θέση τους, φέρνει μερικές χιλιάδες Πακιστανούς, Αφγανούς, Μπαγκλαντεσιανούς. Ψηφίζοντας μάλιστα τον σχετικό νόμο.

Τον έκαναν να αφανίσει την ελληνική εθνική μειονότητα της Ουκρανίας που βρισκόταν εκεί για χιλιετίες, και τώρα να πράξει το ίδιο με την εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

Ακόμα και την Κύπρο εγκατέλειψε ο Κυριάκος μας για χάρη της Ευρώπης!

Τώρα, τον υποχρεώνουν να αναγνωρίσει τον γονέα ένα και γονέα δύο, νομιμοποιώντας τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Το χειρότερο; Αναγκάζεται να γελοιοποιήσει τον ευεργέτη του, Αντώνη Σαμαρά!

Όλα αυτά, για μια ρημάδα θέση! Αντί να τον εκλιπαρούν να σώσει και την Ευρώπη όπως έσωσε την Ελλάδα, τον υποβάλλουν σε αυτά τα απάνθρωπα μαρτυρία για να αποδείξει την πίστη του…

www.newsbreak.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα