Το στημένο σκηνικό της ... κάθαρσης!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Κάποιοιμε χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με τηνπροφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο ακόμα και μετον ίδιο (για να μη τα χάσει όλα) μπροστά στο φόβο του δικομματισμού αλλά καιτων δανειστών μας μήπως επικρατήσουν αντιμνημονιακές......... δυνάμεις στις εθνικέςεκλογές της 6ης Μαίου!
Πέρααπό την “λεκτική” τρομοκρατία (εδώ και καιρό στα χουντοκάναλα τους) περί τουκινδύνου ακυβερνησίας και χρεοκοπίας αν δεν
ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξαφνικάανακάλυψαν αυτό που ξέραμε και λέγαμε όλοι εδώ και χρόνια δηλ. ότι ο κ. Τσοχατζόπουλοςτα “πήρε” κάτω από το τραπέζι προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στις διάφορεςπρομήθειες των ενόπλων δυνάμεων!Θαμου πείτε γιατί διάλεξαν τον Τσοχατζόπουλο και όχι κάποιον άλλον; Τον διάλεξανγιατί αυτός (λόγω γεροντοκαψούρας) εκτέθηκε με τον χλιδάτο γάμο του στοΠαρίσι πριν λίγα χρόνια αλλά και με τις προκλητικές αγορές ακινήτων που έκανε. Έτσι τον έβγαλανστην “σέντρα” προσωρινά, για να μας πουλήσουν για άλλη μια φορά το παραμύθι της κάθαρσηςκαι της διαφάνειας και μετά τις εκλογές, αν κάνουν κυβέρνηση (ο Χοντρός και οΛιγνός) θα μας πετάξουν στα μούτρα ως πατσαβούρα τη περιβόητη φράση “παραγραφήτων αδικημάτων”.Φίλες/οι δεν πρέπεινα μας διαφεύγει της προσοχής ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν ένας από τηνεπιτροπή που υπέγραψε (αλήθεια πότε θα μας πουν ποια ήταν τα άλλα μέλη)και μάλιστα όχι πιο "έξυπνος". Αν αυτός λοιπόν έφαγε τόσα φανταστείτε τιέφαγαν οι άλλοι! Ελπίζω αν τελικά δικαστεί, να αντέξει και να μην “σκάσει” (πριν την ώρα του και πριν μαςτα πει όλα) μέσα στο δικαστήριο όπως τον συγχωρεμένο ... Μένιο Κουτσόγιωργα!
e-mail: [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα