Τότε θα γίνουν εκλογές .

Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης
Εκλογές δεν θα γίνουν μέχρις ότου βεβαιωθούν εκείνοι που ουσιαστικάαπό το παρασκήνιο κυβερνούν από πάντα την Ελλάδα , ότι ήμαστε έτοιμοι ναξαναφέρουμε στην κυβέρνηση , αυτούς που πλουτίζοντας οι ίδιοι , μέχρι χθες , διέφθειραν , πτώχευσαν και κατέστρεψαν τολαό και οι οποίοι σήμερα ξεπουλάνε εμάς και τον τόπο . Όσο αναβάλλουν και καθυστερούντις εκλογές εγώ χαίρομαι διότι αντιλαμβάνομαι πως από τις πληροφορίες που έχουν
, μαθαίνουν ότιακόμα δεν κατάφεραν να .......τσουβαλιάσουν το λαό στα μαντριά τους . Από την άλλη φοβούμαιπολύ και όχι αναίτια , πως τελικά το πάθημα , όσο μεγάλο και αν ήταν , δεν μας έγινε μάθημα . Από τα μυστικά γκάλοπ πουκάνουν , δυστυχώς κάποια στιγμή θα διαπιστώσουν οι εξουσιαστές , πως τα μέσαμαζικής ενημέρωσης και οι κάθε λογής επικοινωνιολόγοι τελείωσαν τη δουλειά τουςκαι τα καματερά είναι έτυμα να ξαναμπούν στη σειρά . Τα βόδια για το αλέτρι τα γαϊδούριαστο μαγκάνι και τ΄ αλώνι και τα πρόβατα στηνουρά για το σφαγείο και τότε . Ε ναι ! Τότε θα γίνουν εκλογές . Όταν θα κρίνουνπως είμαστε έτοιμοι … ότι θα ψηφίσουμε ξανά εκείνους που θα μας υποδείξουν ,δηλαδή τους ίδιους και τους ίδιους . Μα θα μου πει κάποιος γιατί δεν ψάχνουν ναβρουν και να μας πασάρουν κάποιους άλλους μη δε βλέπουν το πόσο εύκολα πέρασαν τον Παπαδήμο ; Δεν έχουν φαντασία ή δεν βρίσκουνπρόθυμους . Ούτε το ένα ούτετο άλλο και φαντασία έχουν και από πρόθυμους στρατός ολόκληρος . Ελάτε όμως στη θέση αυτώνπου με τον πλούτο τους έχουν την ουσιαστική εξουσία . Εδώ και πενήντα τουλάχιστονχρόνια κάνουν τη δουλειά τους μεκάποιους ανθρώπους και με τα παιδιά τους . Ούτε και εσύ θα τους άλλαζες ασφαλώςμε κάποιους άλλους αδοκίμαστους . Άσε που αν τους βγάλεις από το παιχνίδι , μεόλα όσα ξέρουν ενδέχεται να σου κάνουν και καμιά ζημιά . Είναι τελικά ποιο εύκολο όταν έχεις όλα τα μέσα επικοινωνίας καιτους ανθρώπους τους στη διάθεση σου , να παραπλανήσεις το λαό ώστε να ξαναψηφίσει τους πολιτικούς με τους οποίους έκανες καλά τη δουλειά σου από το να τουςαντικαταστήσεις .
Δεν μπορώ να σας εξηγήσωμε λίγα λόγια το γιατί αλλά κάθε φορά , που προβληματίζομαι πάνω στη σχέση της εξουσίας μετον πολίτη , μου έρχονται στη σκέψη οι στίχοι του Γιώργου Νικολόπουλου. «Αυτό να τους πεις. Όσο είναι δεμένοι στη μυλόπετρα, δενέχουν να φοβούνται τίποτε» .
«Ούτε κι εμείς», συμπλήρωσες . http://patarilogotexnon.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html Λεωνίδας Ορφανουδάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα