Βγήκαν τα αστέρια - Champions League

Το Champions League άρχισε για τα καλά και οι πρώτοι αγώνες των ομίλων έγιναν πραγματικότητα με πολλά γκολ στους αγώνες και αρκετά αναμενόμενα αποτελέσματα. Διαβάστε αναλυτικά τα 6 γκολ της Ρεάλ, τη "γκέλα" της Γιουβέντους και άλλα...

Γαλατάσαράι 1-6 Ρεάλ Μαδρίτης

Σαρωτική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων, καθώς επικράτησε με 6-1 της Γαλατάσαράι μέσα
στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ, δύο γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά και ένα ο Ίσκο, ενώ στο 84' ο Ουμούτ Μπουλούτ απλά μείωσε για τους Τούρκους.

Κοπεγχάγη 1-1 Γιουβέντους

Η Γιουβέντους από την άλλη δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Δανία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κοπεγχάγη.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14' ισοφάρισε στο 54' με τον Κουαγκλιαρέλα ενώ έχασε αρκετές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2 Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Λεβερκούζεν στο "Ολντ Τράφορντ", στο πρώτo της ματς στο Champions League χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δύο γκολ πέτυχε ο Γουέιν Ρούνεϊ και από ένα οι Ρόμπιν φαν Πέρσι και Αντόνιο Βαλένσια, ενώ για τους Γερμανούς είχε ισοφαρίσει ο Ρόλφες και μείωσε στο 88' ο Εμέρ Τοπράκ.

Σοσιεδάδ 0-2 Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου η Σαχτάρ Ντόνετσκ με δύο γκολ του Αλέξ Τεϊσέιρα νίκησε με 2-0 την Σοθιεδάδ μέσα στο "Ανοέτα".

Μπάγιερν Μονάχου 3-0 ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, ξεκίνησε με εύκολη επικράτηση στο Μόναχο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0.

Ο Αλάμπα πέτυχε το πρώτο γκολ γενικά στην φετινή διοργάνωση και ακολούθησαν αυτά των Μάντζουκιτς και Ρόμπεν.

Βικτόρια Πλζεν 0-3 Μάντσεστερ Σίτι

Με το ίδιο σκορ που επικράτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης επί της ΤΣΣΚΑ, επικράτησε και η Μάντσεστερ Σίτι επί της τσέχικης ομάδας με 0-3.

Για τους "πολίτες" σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντζέκο, Γιαγιά Τουρέ και Αγκουέρο.

Mπενφίκα 2-0 Άντερλεχτ

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", χάρη στα τέρματα των Τζούριτσιτς και Λουιζάο από το πρώτο ημίχρονο.

Με δύο γρήγορα γκολ η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", ξεκινώντας με το... δεξί το φετινό Champions League.

Τζούριτσιτς και Λουιζάο πέτυχαν τα τέρματα των "αετών", ενώ η Άντερλεχτ κοιτάζει πλέον το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο.

Ολυμπιακός 1-4 Παρί Σεν Ζερμέν

Δείτε τα γκολ της ήττας του Ολυμπιακού σε άλλο άρθρο
Keywords
Τυχαία Θέματα