Ξένοι μαφιόζοι... λύνουν τους λογαριασμούς τους στην Ελλάδα...

Συνεργάτης Τούρκου αρχιμαφιόζου ένα από τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης στη Λούτσα. Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών, κανένα στοιχείο για τους δράστες του εγκλήματος.

Για ακόμη μια φορά η χώρα γίνεται κέντρο… διερχομένων επαγγελματιών δολοφόνων, καθώς, όπως αποκαλύπτεται από τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον ένα από τα θύματα του άγριου φονικού στη Λούτσα ήταν στενός συνεργάτης Τούρκου αρχιμαφιόζου...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον Μπαρίς Μπογιούν, το όνομα του οποίου αναφέρουν και τα τουρκικά ΜΜΕ,

η συμμορία του οποίου έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη και ασχολείται με εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, αλλά και δολοφονίες.

Ο Μπογιούν βρίσκεται στην Ιταλία, όπου στο παρελθόν είχε συλληφθεί, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Η συμμορία του Μπογιούν είχε δολοφονήσει στέλεχος αντίπαλης οργάνωσης στη γαλλική Γκρενόμπλ και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω συμμορία είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook τα πρόσωπα των θυμάτων διαγραμμένα.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες στα σπίτια των δολοφονημένων στη Λούτσα, ενώ, όπως φαίνεται για ακόμη μια φορά ξένες συμμορίες έλυσαν τους λογαριασμούς τους στη χώρα μας.

Η στυγνή δολοφονία των έξι στη Λούτσα έχε, άλλωστε, πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το περιστατικό που είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο του 2020 στη Βάρη, όταν έπεσαν νεκροί από βροχή πυρών δύο μαφιόζοι από το Μαυροβούνιο.

efsyn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα