11 Παγκόσμια γεγονότα που τα ΜΜΕ κάνουν το παγόνι!!

1) Στις 7 Ιουνίου 2011 ο πυρηνικός σταθμός του Fort Calhoun στην Νεμπράσκα βάρεσε συναγερμό από φωτιά που προκλήθηκε σε ηλεκτρικά κυκλώματα. Ο σταθμός έχασε την μια τρόμπα που ψύχει την κεντρική πισίνα για 90 λεπτά!Τα ξένα πρακτορεία πολύ απλά και με λίγα λόγια απλά ανάφεραν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ραδιενεργου υλικού στην ατμόσφαιρά !!Η πισίνα ανέβασε λίγο θερμοκρασία άλλα όλα πήγαν καλά!!Πάρα όλα αυτά ο πυρηνικός σταθμός βάρεσε συναγερμό...που σημαίνει
στην γλώσσα των πυρηνικών ...οτι έφτασαν στο πάρα δυο...αφού ο συναγερμός είναι στην δεύτερη κατάταξη από μια σειρά τεσσάρων επιπέδων επικινδυνότητας...ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!
2) Οι περισσότεροι Αμερικάνοι και μάλλον και ο περισσότερος κόσμος γνωρίζουν οτι η Αμερική ειναι εμπλεκόμενη στους πολέμους όπως Ιράκ,Αφγανιστάν,Λιβύη! Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος και τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα είναι οτι..
ο Αμερικάνικος στρατός κάνει ακομα και επιθέσεις σε Υεμένη και μερικές περιοχές του Πακιστάν !!!Και αν μετρηθούν και οι περιοχές κράτη που ο Αμερικάνικος στρατός έχει ειδικές μονάδες των ειδικών δυνάμεων τότε καταλήγουμε ότι μάλλον οι περιοχές που δρα ο Αμερικάνικος στρατός είναι πολύ περισσότερες...η καλύτερα είναι πολύ λίγες οι περιοχές που δεν δρα στρατιωτικά ..τουλάχιστον στην μέση ανατολή..είναι πολύ δύσκολο να σηκώσεις πέτρα και να μην βρεις κομαντακι εξ Αμερικής!!
3) Η κρίση στην Φουκουσιμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να χειροτερεύει και μάλιστα ειδικοί από όλο τον κόσμο την έχουν ονομάσει την χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην Ιστορία του ανθρώπινου είδους!! Ακόμα παραδέχτηκαν ότι η ραδιενέργεια που έχει διαρευση είναι κατααααα πολλυυυυ ανώτερη από αυτή στο Τσερνομπίλ!!! Υπάρχουν αναφορές από όλη την Ιαπωνία ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας είναι πλέον θανατηφόρα, πολύ μπλοκερς έχουν αναφερθεί ότι σε όλη την Ιαπωνία υπάρχουν ήδη παιδιά αρρωστα και ετοιμοθάνατα από την ραδιενέργεια!!.Αυτό που δεν θα σας πει όμως κανείς ποτέ είναι "που πάνε οι τόνοι θαλασσινού νερού που χρησιμοποιείτε για την ψύξη στους πυρηνικούς αντιδραστήρες??!!Γιατί αποκλείετε να το συλλέγουν...φεύγει ανενόχλητο στον ωκεανό και γεμάτο ραδιενέργεια!! Μεγια το κουστούμι ανθρωπότητα,,,,
4) Μέλη του Αμερικάνικου κογκρέσου συνεχίζουν να αναφέρουνε ότι οι Χριστιανοί !!! είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια!! Μάλιστα στην τελευταία σύσκεψη η γερουσιαστής Sheila Jackson Leeπροειδοποίησε οτι οι Χριστιανικοί μαχητές μπορεί και να έχουν στόχο να γονατίσουν την Αμερική και ότι τέτοιες ομάδες πρέπει να βρίσκονται κάτω από αυστηρό έλεγχο!! Τι έγινε ρε παιδιά το in god we trust....???!!!
5) Στην Κίνα και στην περιοχή Zhejiang αντιμετώπισαν την μεγαλύτερη πλημμύρα των τελευταίων 55 ετών. 2.000.000 άνθρωποι έχουν φύγει απο τα σπίτια τους και η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πρόβλημα από τα πτώματα !! Σημείωση από κατοχικά " εκεί αναμένουμε μεγάλη πανδημία που θα εξαπλωθεί και παγκόσμια και όλες οι ειδήσεις σε σχέση με κάτι που μπορεί να την ξεκινήσει είναι ανατριχιαστικές!!
6) Από τις 15 Ιουλίου θα γίνει πα
Keywords
Τυχαία Θέματα