300 Ελληνες - δελτιο τύπου

27η Οκτώβρη επέτειος του ΝΑΙ

Αθήνα 28/10/11
Μια μέρα πριν την μεγάλη γιορτή της αντίστασης του λαού μας στους φασίστες του 1940 η κυβέρνησή μας γυρίζει από τις Βρυξέλλες με μια νίκη κατά τα λεγόμενά της.
Ισχυρίζεται ότι τελικά το κούρεμα είναι προς όφελός μας ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δήλωναν με απόλυτη σαφήνεια ότι το κούρεμα
θα ήταν....
καταστροφικό.
Τελικά πόσα ψέμματα θα μας πουν ακόμα;
Λένε πως δεν έχουμε απωλέσει εθνική κυριαρχία ενώ εγκαθίσταται μόνιμη αντιπροσωπεία της Τροικα στην Ελλάδα.
Λένε πως θα βγούμε στις αγορές μετά το 2020 ενώ έλεγαν ότι θα βγαίναμε στο τέλος του 2011!
Ψεμματα, ψέμματα, ψέμματα!
Ποιόν περιμένουν να τους πιστέψει επιτέλους! Δεν έχουν πια την λαική εντολη για να συνεχίζουν να κυβερνούν και παρά ταύτα δηλώνουν με θράσος ότι θα συνεχίσουν γιατί πρέπει να μας σώσουν. Λοιπόν τους λέμε ότι δεν θέλουμε άλλο σώσιμο ! Ας σώσουν τον εαυτό τους πριν να είναι αργά . Γιατί ο Ελληνικός λαός μπορεί να έχει μεγάλη υπομονή αλλά όταν αυτή τελειώσει τότε εκρήγνυται με μανία ηφαιστείου.
Να παραιτηθούν όλα τα κόμματα τώρα, να δημιουργήσουν προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση προσωπικοτήτων , να προκηρύξουν άμεσα δημοψήφισμα με όσα αφορούν το λαό και να προχωρήσουν στη δημιουργια συντακτικής εθνοσυνέλευσης για δημιουργία νέου συντάγματος. Είναι η μόνη λύση για να μπουν οι βάσεις ώστε να χτίσουμε την νεα Ελληνική κοινωνία και την χώρα μας από την αρχή. Επίσης αφού η κυβέρνησή μας αποδέχεται ολες τις προτάσεις των ευρωπαικών εταίρων μας χωρίς διαπραγμάτευση, προτείνουμε την 27η Οκτώβριου να την γιορτάζουμε σαν μια μέρα που θα λέμε ΝΑΙ σε ό,τι και αν μας προτείνουν.!!
.
Συμμετέχουμε στην μεγάλη πορεία από την Νίκαια ( πλ.Αγίου Νικολάου και πλ.Κρήνης) προς το Σύνταγμα , που διοργανώνει η συνεργασία ομάδων της Πλ.Συντάγματος «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» την Κυριακή στις 14:30 .
Καλούμε όλο τον Ελληνικό Λαό να ενωθεί στην Πλατεία Συντάγματος
την Κυριακή 30 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα,
Πως απαιτούμε ανυποχώρητα αληθινή δημοκρατία

Περισσότερη ενημέρωση στο www.300ellines.net.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα
300 Ελληνες -,300 ellines -