42 μυστικά και συμβουλές για να ζήσετε καλύτερα


Αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει;. Ότι η ζωή σας δεν είναι όπως θα την θέλατε; Ψάχνετε να βρείτε μικρά μυστικά για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας;
Τότε, ίσως κάποια από τα παρακάτω μυστικά να είναι η απάντηση. Διαβάστε και δείτε ποιά ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας και ποιά είναι αυτά που θα ....
μπορούσατε να ακολουθήσετε προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας..............
1.- Απομνημονεύστε κάτι κάθε μέρα.
Αυτό όχι μόνο θα διατηρήσει τον εγκέφαλο σε εγρήγορση αλλά και θα βελτιώσει την λειτουργία της μνήμης σας. Με αυτό τον τρόπο θα χτίσετε επίσης μια μεγάλη βιβλιοθήκη από
φράσεις για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή σε συζητήσεις. Ποίηση, παροιμίες και φιλοσοφίες είναι οι καλύτερες επιλογές.

2.- Συνεχώς να προσπαθείτε να μειώσετε το δέσιμο σας με τα πράγματα σας.
Εκείνοι που είναι υλιστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν τους παίρνουν τα πράγματά τους ή τα χάνουν. Στο τέλος καταλήγετε στο να ανήκετε εσείς στα πράγματα σας και όχι το αντίθετο. Γίνετε ένα άτομο με ελάχιστες ανάγκες και θα έχετε πολύ περισσότερο περιεχόμενο.

3.- Αναπτύξτε μια ατελείωτη περιέργεια για τον κόσμο.
Γίνετε ένας εξερευνητής και δείτε τον κόσμο σαν την ζούγκλα σας. Σταματήστε και παρατηρήστε όλα τα μικρά πράγματα, σαν μοναδικά συμβάντα. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και προσπαθήστε να ζήσετε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να αισθανθείτε διαφορετικά πράγματα. Αυτός ο κόσμος έχει πολλά να προσφέρει, οπότε γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτό;

4.- Να θυμάστε τα ονόματα των ανθρώπων.
Έτσι ώστε να νιώσουν ότι χαίρουν εκτίμησης αλλά και για το δικό σας όφελος, αν θέλετε να ζητήσετε κάτι από αυτό το πρόσωπο. Για να το κάνετε αυτό, να επαναλαμβάνετε το όνομα τους στο μυαλό σας πολλές φορές μέχρι να είστε σίγουροι ότι το έχετε. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το όνομά τους στη συζήτηση όσο το δυνατόν περισσότερο για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε πιθανότητα να το ξεχάσετε. Αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα, συνθέστε ένα μικρό ποίημα με το όνομά.

5.- Αποκτήστε φυσική κατάσταση.
Θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία, αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη επιτυχία με τις ρομαντικές προσπάθειες. Θα έλεγα ότι αυτοί είναι 3 πολύ καλοί λόγοι.

6.- Μάθετε να συγκεντρώνεστε μόνο στο παρόν.
Το παρελθόν δεν αλλάζει, είναι μάταιο να προβληματίζεστε γι αυτό εκτός και αν ψάχνετε να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Το μέλλον δεν είναι παρά αποτέλεσμα των ενεργειών του σήμερα. Έτσι, μάθετε από το παρελθόν για να κάνετε κάτι καλύτερο στην παρόν, ώστε να μπορείτε να πετύχετε στο μέλλον.

7.- Ακόμη πιο συγκεκριμένα, ζήστε τη στιγμή.
Ακόμη και 10 λεπτά πριν είναι παρελθόν. Εάν ζείτε καθαρά τη στιγμή θα είστε πάντα χαρούμενος γιατί δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου.

8.- Χαμογελάτε πιο συχνά.
Όποτε έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, ο εγκέφαλός σας απελευθερώνει σεροτονίνη, την ορμόνη
Keywords
Τυχαία Θέματα