8 χρόνια μετά... η Σοφία Αρβανίτη, παρέα με τον Μιχάλη Κακέπη και τους Level X, επιστρέφει...

Έχοντας στις αποσκευές τους δύο νέα albums, τα "Χωρίς Retouche" και "Σελένα" αντίστοιχα και θέλοντας να μιλήσουν, μέσω της μουσικής τους, για όλους και για όλα, οι Σοφία Αρβανίτη και Μιχάλης Κακέπης, παρέα με τους Level X, για ελάχιστες, ωστόσο δυναμικές εμφανίσεις, από την Παρασκευή 18 Μαρτίου και για 4 μόνο παραστάσεις, συναντιούνται στην σκηνή του......
Architecture Rock Cafe
της οδού Ούλωφ Πάλμε 23 στου Ζωγράφου.

"ΧΩΡΙΣ RETOUCHE ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΣΕΛΕΝΑ"

8 ολόκληρα χρόνια... Χμμμ, δεν είναι και λίγα... Κι όμως..., σα να μην πέρασε μια μέρα φαντάζει από τότε. Το ραδιοφωνάκι εξάλλου δεν σταμάτησε και ποτέ να παίζει τα τραγούδια της. Ώσπου... ώσπου μην αντέχοντας την έλλειψη επικοινωνίας και έκφρασης μέσω της μουσικής, επέστρεψε... κι επέστρεψε πιο rock από ποτέ!!!

Έτσι συνέβη και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο, ιδιαίτερο, δίσκο. Ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τα συνήθη, "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE" κι έτσι τελικώς το ονόμασε. To "e-Rock.gr" μάλιστα, το πρώτο σε επισκεψιμότητα μουσικό portal της χώρας, το βαθμολόγησε με 81/100. Έκτοτε άρχισαν οι μεμονωμένες ζωντανές εμφανίσεις. Πρώτα η Θεσσαλονίκη, μετά η Αθήνα, ακολούθησε ο Βόλος στο πλευρό του Φίλιππου Πλιάτσικα, η Εύβοια, τα νησιά μας και να που ήρθε η ώρα να επιστρέψει για ελάχιστες μεν, ωστόσο δυναμικές εμφανίσεις στις αθηναϊκές σκηνές ή καλύτερα ΣΤΗΝ αθηναϊκή σκηνή του Architecture Rock Cafe της οδού Ούλωφ Πάλμε 23 στου Ζωγράφου.

Ναι - ναι, πολύ σωστά καταλάβατε, ήρθε η ώρα για τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της ανανεωμένης Σοφίας στις αθηναϊκές σκηνές... Μιας Σοφίας απασφαλισμένης, εκρηκτικής και διψασμένης, πρωτίστως για χιλιάδες vibes. Και τί δεν θα δίναμε για να ακούσουμε από τα χείλη της, ζωντανά, τραγούδια όπως τα Μόνη περπατώ, Έτσι κι αλλιώς, Κόκκινη κόλαση, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια και φυσικά το, ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη Κυρία της rock Bonnie Tyler, The desert is in your heart.

Αν τώρα, όλα τα παραπάνω, τα συνδυάσετε με την αγαπημένη στους απανταχού ρομαντικούς μουσικόφιλους φωνή του τροβαδούρου της ελληνικής rock μουσικής σκηνή, Μιχάλη Κακέπη και τις επιτυχίες του, από την εποχή του Δούρειου Ίππου (Σ' ένα σικέ αγώνα, Φαύλος κύκλος, Ο κύβος ερρίφθη, Πυροβόλα το φεγγάρι) ίσαμε σήμερα και το νέο του album του "ΣΕΛΕΝΑ" (Θέλω, Καλή αντάμωση, Τί να σου πω, Κισμέτ), τότε αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μία σειρά παραστάσεων καταφανώς διαφορετική.

Σε αυτές τις 4 μοναδικές παραστάσεις, όμως, δεν θα είναι μόνοι, αφού στο πλευρό τους θα βρεθεί το 4μελές ελπιδοφόρο αθηναϊκό συγκρότημα των Level X, με εκτελέσεις και ερμηνείες, τόσο από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, όσο και γνωστών rock και όχι μόνο επιτυχιών.

Έναρξη:
Παρασκευή 18 Μαρτίου (και για 4 μόνο παραστάσεις, κάθε Παρασκευή)

Ώρα έναρξης: 12.00 μ.μ.

Τιμή εισόδου με ποτό: 10 ευρώ

Οι εμφανίσεις αναλυτικά:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2010
Παρασκευή 25
Keywords
Τυχαία Θέματα