8% πάνω το νερό για να μην κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα

Εξαιρετικά επείγουσα και αναγκαία κρίθηκε - σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Άργους - η αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης σε 8% για την κατανάλωση και σε 2,5 ευρώ ανά μήνα στο πάγιο, καθώς καραδοκούσε ο κίνδυνος η Δ.Ε.Η. να κόψει το ρεύμα ή να κλείσει τελείως η επιχείρηση.

Στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε την απόφαση ο.....
δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος σημείωσε: «Είναι προβληματική η επιχείρηση; Είναι! Χρωστά πολλά χρήματα; Χρωστάει! Δημιουργήθηκαν τα χρέη από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα; Όχι! Εαν εσείς θέλετε να απολύσουμε υπαλλήλους; Εμείς έχουμε διαφορετική
άποψη.

Τι λέμε όμως: Αυτά τα 5€ που αυτές τις δύσκολες στιγμές θα επιβαρυνθεί το νοικοκυριό είναι για να πληρώσουμε τη Δ.Ε.Η., για να έχουν οι δημότες νερό στο σπίτι τους. Και για να έχουν καλύτερη παροχή. Από την άλλη μεριά, έχουμε ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια εξοικονόμησης στη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. ξεκινώντας από επιδόματα που δεν έπρεπε να υπάρχουν και μειώσεις στις λειτουργικές δαπάνες.

Τονίζω και πάλι μισθοί δεν πειράχτηκαν, έγιναν όμως περικοπές επιδομάτων εκεί που έπρεπε.

Οι δαπάνες για μισθοδοσία αντί 2,4εκ. € θα κατέβουν περίπου στο 1,6 – 1,7 εκ. €. Δηλαδή 800.000,00 € το χρόνο μείωση.

Τέλος κατηγόρησε τις προηγούμενες δημοστικές αρχές, λέγοντας: «Τα χρέη της Δ.Ε.Υ.Α.Α.ΡΜ. τα δημιούργησαν οι προηγούμενοι και μάλιστα 4εκ. € ανά θητεία».

http://www.moriasnow.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα