Aν υπήρχε Κράτος θα λειτουργούσαν θεσμοί, νόμοι, δικαιοσύνη, θα υπήρχε ευνομία σε μια χώρα όπως η Ελλάδα των σκουπιδιών

Οι ίδιοι όμως οι πολιτικοί είναι από μόνοι τους σκουπίδια. Το ίδιο και χειρότεροι ακόμα είναι αυτά τα λαμόγια που συγκροτούν τον περίφημο “Καλλικράτη”, τον νέο θεσμό τελικά της ρεμούλας και της αρπαχτής, εις βάρος της ευνομίας, εις βάρος της υγείας και εις βάρος της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών αυτής της “ευρωπαϊκής” κατά τ’ άλλα χώρας… Και βέβαια δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί κι ο θεσμός του Δικαίου, δεν....
λειτουργούν και δεν υπάρχουν δικαστές αφού δεν υπάρχει Κράτος. Γιατί αν υπήρχαν θάπρεπε να είχαν επέμβει απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή που θα διαπίστωναν μ’ οποιονδήποτε
τρόπο, ότι η δημόσια Υγεία εξ αιτίας της συσσώρευσης τόννων σκουπιδιών στους δρόμους κινδυνεύει. Και κινδυνεύει επειδή το ηλίθιο μυαλό κάποιων κουφιοκεφαλάκηδων αποφάσισε μ’ αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί κάποιους άλλους αγήρτες της πολιτικής που δεν έχουν σχέση με τον παραπάνω κίνδυνο εκεί που διαμένουν στις βιλάρες τους! ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΥΠ.ΕΣ. ΣΕ ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

Έκκληση προς τους εργαζόμενους στους δήμους να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους που έχουν ως αποτέλεσμα να συσσωρέυονται δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους, κυρίως των μεγάλων πόλεων της χώρας, με άμεσο κίνδυνο για την υγεία των πολιτών, απευθύνει μέσω της aftodioikisi.gr o υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος. Πρόκειται για την πρώτη πρόσκληση σε διάλογο που κάνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών από τότε που ξεκίνησαν οι κινητοποίησεις, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό «παράθυρο» για ρύθμιση στα δάνεια των εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση ανάλογη με αυτή των εφέδρων, λόγω της μείωσης των εισοδημάτων τους.

«Η πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών δεν είναι κλειστή για τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους οποίους τους καλούμε να έρθουν να καθίσουμε στο τραπέζι για να βρούμε μια λύση στα προβλήματά τους», τονίζει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του προς την aftodioikisi.gr, ο κ. Κουκουλόπουλος.

Χαρακτηρίζει, δε, «θεμιτό το γεγονός να φωνάζουν, ωστόσο, στο γενικότερο πλαίσιο των θυσιών του ελληνικού λαού, πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω».

«Ένα από τα προβλήματά τους, που τους “καίει” και δικαιολογημένα, είναι και αυτό με τα δάνεια, που λόγω της μείωσης την οποία θα υποστούν εξαιτίας του μισθολογίου θα δυσκολευθούν να πληρώσουν.

»Κατανοητό, αλλά χωρίς να είναι στη δική μου αρμοδιότητα και δεν μπορώ να δεσμευθώ για αυτό, θα ήταν ίσως εφικτό, για παράδειγμα, να γίνει μια ανάλογη ρύθμιση, όπως γίνεται για τους εφέδρους, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και διευκολύνσεις», υπογράμμισε, σημειώνοντας πως αυτά και άλλα θέματα που «καίνε» τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να λυθούν μέσα από το διάλογο.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις

Από την πλευρά των εργαζομένων, τώρα, οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται, σύμφωνα και με σχετική απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ -την οποία πρώτη παρουσίασε η aftodioikisi.gr, ενώ από την άλλη οι δήμαρχοι της Αττ
Keywords
Τυχαία Θέματα