Aσφάλειες αυτοκινήτου… με ένα κλικ από το internet ή το iphone

O ασφαλιστής του μέλλοντος θα είναι και online …και αντί να ψάχνετε ανάμεσα σε γνωστούς φίλους τιμές και προσφορές για ασφάλειες, όπως του αυτοκινήτου, αρκούν μερικά κλικ από τον υπολογιστή σας στο Internet για να βρείτε τιμές και να συγκρίνεται προσφορές, ανάμεσα σε πολλές εταιρίες ή από αυτές που σας ενδιαφέρουν.
Ακόμα να κάνετε την ασφάλιση online
, να πληρώσετε οnline , να εκτυπώσετε το σήμα της ασφάλισης . Και αν πάλι δεν είστε φανατικός των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συναλλαγών μπορείτε να.....
χρησιμοποιήσετε την τηλεφωνική παραγγελία, αφού έχετε πλέον μια εικόνα των πακέτων και των τιμών. ( Σχεδόν όλα τα ασφαλιστικά γραφεία που λειτουργούν και διαδικτυακά έχουν τηλεφωνική υποστήριξη συνήθως από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8-9 το βράδυ )
Ηδη υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες ασφαλιστικών πρακτορείων στο internet που μπορεί να πάρετε πληροφορίες ή και να κάνετε συγκρίσεις τιμών και πακέτων κύρια για την ασφάλιση αυτοκινήτου, αλλά και για άλλες ασφαλίσεις.
Μερικές από αυτές λειτουργούν ως ένα ολοκληρωμένο online ασφαλιστικό γραφείο με ηλεκτρονικές πλατφόρμες που μπορεί να σας φέρουν στο ασφαλιστήριο ακόμα και ένα κλικ στον υπολογιστή σας.
Πως λειτουργούν
Ειδικά στην ασφάλιση αυτοκινήτου, που η τιμολόγηση διαφέρει κύρια στον κυβισμό , στην αξία , και την περιοχή κατοικίας του ιδιοκτήτη του οχήματος, οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες να σας οδηγήσουν να βρείτε τον απόλυτο τρόπο τιμολόγησης της ασφάλισης . Επίσης ανάλογα με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν σας δώσουν τιμές για κάθε εταιρία που θα επιθυμούσατε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας.
Τα πακέτα
Σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες που παρέχουν την δυνατότητα online ασφάλισης αυτοκινήτου υποστηρίζουν τα τέσσερα βασικά πακέτα που έχουν σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες . Αυτά είναι, το βασικό ( δηλαδή αυτό που είναι υποχρεωτικό για όλα τα αυτοκίνητα )Αστική Ευθύνη με Θραύση Κρυστάλλων (δηλαδή βασικό συν κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων που σας καλύπτουν δωρεάν με συνεργασίες που έχουν οι ασφαλιστικές με εταιρίες αντικατάστασης κρυστάλλων – Carglass , Glassdriver )
Στην συνέχεια ακολουθούν τα πακέτα που είναι προαιρετικά Πυρός, Ολική/Μερική Κλοπή, Μικτή (Ιδίες Ζημιές) που είναι προσθετικές πάνω στο βασικό πακέτο της αστικής ευθύνης.
Επίσης υποστηρίζουν και online εφαρμογές για δήλωση ατυχήματος
Και μέσω iphone
Με την εξέλιξη όμως της τεχνολογίας εξελίσσονται και οι δυνατότητες που σας παρέχουν οι ιστοσελίδες, που στην ουσία αποτελούν ένα online ηλεκτρονικό ασφαλιστικό γραφείο, προσφέροντας εφαρμογές που είναι συμβατές από το iphone , ipod , ipad.
Αν και το αυτοκίνητο ήταν και είναι κυρίαρχο σε ασφαλίσεις μέσω διαδικτύου, ωστόσο και άλλες ασφαλίσεις όπως κατοικίας, σκάφους και υγείας προσφέρονται από τα online ασφαλιστικά site κύρια για λήψη προσφορών και συγκρίσεων ανάμεσα σε ασφαλιστικά πακέτα.
Οι τρόποι πληρωμής που χρησιμοποιούν είναι συνήθως μέσω πιστωτικών καρτών, (Visa ,Μastercard )
Keywords
Τυχαία Θέματα