Eφημερίδες

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι το ολονύχτιο θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και η συμφωνία για εθελοντική διαγραφή του 50% του χρέους που θα φτάσει τα 100 δις. ευρώ και μείωση των επιτοκίων δανεισμού.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η μεγάλη νύχτα για το ελληνικό "κούρεμα". Η εφημερίδα γράφει ότι "ενισχυμένη ευρωπαϊκή εποπτεία στη χώρα μας. Παζάρια
και πιέσεις από Μέρκελ-Σαρκοζί στις Τράπεζες για να αποδεχτούν τους όρους με 50%. Όλο το δραματικό παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών".`

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μόνιμη κατοχή από την τρόικα δέχτηκε η κυβέρνηση... Τσολάκογλου". Η εφημερίδα τονίζει ότι "την απόλυτη υποταγή του δηλώνει ο Παπανδρέου ως νέος Τσολάκογλου στο σχέδιο της Μέρκελ για μόνιμη κατοχή της χώρας από τους γκαουλάιτερ της Τρόικας που θα τοποθετηθούν μετά και τη στοχευμένη - προς την πλήρη αποικιοποίηση του τόπου- τροποποίηση των ευρωπαϊκών Συνθήκων."

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εκλογές 4 Δεκεμβρίου"¨. Η εφημερίδα γράφει ότι "εξελίξεις από σήμερα! Η κυβέρνηση των Μνημονίων εξάντλησε όλα της τα κόλπα και σύρεται προς τις κάλπες. Η ώρα της αλήθειας για την κυβέρνηση Παπανδρέου, που οδήγησε τη χώρα στα βράχια, πλησιάζει, καθώς δεν μπορεί να διασωθεί ούτε μετά τη χθεσινή δραματική σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες".

ΕΘΝΟΣ: "Συμφώνησαν τα ξημερώματα για "κούρεμα" 50%". Η εφημερίδα σημειώνει ότι "130 δισ.ευρώ το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Μείωση των επιτοκίων δανεισμού. Το δραματικό παρασκήνιο, τα στρατόπεδα και οι πρωταγωνιστές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γέροντας Παΐσιος: Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ!". Σύμφωνα με την εφημερίδα "δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι πίσω από τις απόπειρες ενοποίησης της Ευρώπης βρίσκονται ύπουλα σχέδια διεθνιστικών κύκλων, που -στο όνομα της παγκοσμιοποίησης- θέλουν να επιβάλλουν υπερεθνικά σχήματα και να ισοπεδώσουν έτσι τις κατά τόπους εθνικές παραδόσεις των λαών."

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γερμανικό τανκς φέρνει νέο Μνημόνιο". Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "κούρεμα 50% μετά από ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες. Νέα σκληρά μέτρα και μόνιμη επιτήρηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κούρεμα 50% ολονύχτια μάχη Μέρκελ-τραπεζών. Η εφημερίδα γράφει ότι "συμφωνία μετά από δραματική διαπραγμάτευση για τους όρους χρεοκοπίας της Ελλάδας. 100 δισ.ευρώ η μείωση του ελληνικού χρέους και 130 δισ.η νέα δανειακή σύμβαση. Έρχεται νέα πολυετής λιτότητα και μπαίνουν τοποτηρητές της Τρόικας για να ελέγχουν τους υπουργούς.

ΕΣΤΙΑ: "Η κορύφωσις του δράματος". Η εφημερίδα τονίζει ότι "Η πραγματικότης είναι δυστυχώς αμείλικτη. Η Ελλάς επτώχευσε. Οσο και αν γίνεται προσπάθεια ωραιοποιήσεως η διαγραφή- κούρεμα της τάξεως του 50% του ελληνικού χρέους προς τους μη κρατικούς δανειστές συνιστά χρεωκοπία".

Η ΑΥΓΗ: "Επιτροπεία Μέρκελ". Σύμφωνα με την εφημερίδα "λιτότητα διαρκείας παντού, με μόνιμ
Keywords
Τυχαία Θέματα