H Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένα εργαστηριακό πείραμα?? - Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!!!!!!

Χρησιμοποιούν την ελληνική κρίση για να ανακαλύψουν πόσο μπορούν να μειωθούν οι μισθοί και να ιδιωτικοποιηθεί ο δημόσιος τομέας????

Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!!!!!!!

Στην Ελλάδα, η οικονομική ελίτ της Ευρώπης έχει λάβει έγκριση από την ελληνική κυβέρνηση για ακόμα ένα γύρο από αυτό που αποκαλούμε «άγρια μέτρα» λιτότητας. Για παράδειγμα, η.....
μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22 τοις εκατό ή και περισσότερο, ένα νέο γύρο ιδιωτικοποιήσεων, περικοπές στις συντάξεις και σε πολλά άλλα κοινωνικά προγράμματα.

Τι
μαθαίνουν οι ευρωπαίοι τραπεζίτες, από το μεγάλο πείραμα που διεξάγεται??

Τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λετονία, έχουν μειωθεί οι μισθοί κατά περίπου 30%. Η βασική αρχή των κατασκευαστών του σημερινού μοντέλου είναι η εξής:
Δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε όσον αφορά στη μείωση των μισθών και των συντάξεων, έως ότου οι άνθρωποι αρχίζουν να πιέζουν δραστικά να σταματήσουμε. Λοιπόν…., στη Λετονία δεν έχουν αρχίσει ακόμα να πιέζουν, ενώ οι μισθοί έχουν μειωθεί κατά 30 τοις εκατό.
Τώρα "κανονίζουν" την Ελλάδα και ετοιμάζονται να "κανονίσουν" την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, και προσπαθούν να καταλάβουν πόσο μπορούν οι μισθοί να μειωθούν, πόσο μπορεί η οικονομία να αποστραγγίζεται, έως ότου υπάρξει αδυσώπητη πίεση από τον εξαθλιωμένο πληθυσμό.

Λέγεται ότι η ΕΕ και οι τράπεζες έχουν ορίσει μια λομπίστικη τράπεζα, η οποία κατ 'ευφημισμό ονομάζεται "τεχνοκράτης", να είναι πολιτικά υπεύθυνη για την Ελλάδα. Η δουλειά της είναι να δει πόσο ασφυκτικά μπορούν να πιεστούν οι αμοιβές εργασίας. Οι νεοφιλελεύθεροι συνειδητοποιούν ότι η αριστερά στην Ευρώπη είναι εντελώς κατακερματισμένη και δεν διαθέτει άμυνα κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Ωστόσο, η μείωση των μισθών συρρικνώνει την οικονομία. Όταν μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, υπάρχει μείωση του ποσού των χρημάτων που έρχονται στην πραγματική οικονομία για την προώθηση της ζήτησης στην αγορά. Έτσι, στην πραγματικότητα αυτό που κάνει η ΕΕ, είναι η αιμορραγία των οικονομιών.
Είναι σαν ένας μεσαιωνικός γιατρός που προκαλεί τεχνητή αιμορραγία, πιστεύοντας ότι η απώλεια αίματος αποκαθιστά την υγεία.

Η μόνη απάντηση που έχουν οι Έλληνες, (δεδομένου ότι δεν εκπροσωπούνται από την κυβέρνηση «τους»), είναι να "ξεσκίσουν" την οικονομία τους, έτσι ώστε να μην μείνει τίποτα για τους πιστωτές. Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα, που έβαλε την Ελλάδα στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει πλέον 8 τοις εκατό ποσοστό αποδοχής στην Ελλάδα.

Οι έλληνες στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε:

“Για δέστε!!!! Όταν ο Παπανδρέου είπε ότι θέλει να διεξάγει δημοψήφισμα για το μνημόνιο προκειμένου να πληρωθούν οι τραπεζίτες, το πρώτο πράγμα που η Άνγκελα Μέρκελ είπε ήταν:

"Δεν μπορείτε να έχετε δημοψήφισμα".
"Εμείς θα αναστείλουμε τη δημοκρατία, θα επιβάλουμε μια δικτατορία σε σας, και θα σας λέμε τι να κάνετε".

Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, εάν δεν υπάρχει δημοκρατική δέσμευση για
Keywords
Τυχαία Θέματα