H εταιρία Noble Energy και η μεγάλη αεροναυτική άσκηση Noble Dina - Τι αλλάζει και συμπαρασύρει την Ελλάδα;

To δεύτερο μέρος των συναρπαστικών αποκαλύψεων στην έρευνα των AegeanTimes για τα πετρέλαια και την ΑΟΖ

Γιώργος Αδαλής

Στο πρώτο μέρος της έρευνας μας για την εταιρία “Noble Energy” είδαμε με ποιον τρόπο ο Διευθυντής της εταιρίας Τσαρλς Ντέιβιντσον, «καθάρισε» το δύσκολο τοπίο στην Ανατολική Μεσόγειο και «κέρδισε» κατά κράτος όλες τις πετρελαϊκές εταιρίες, εγκαθιστώντας εκεί το.....
γεωτρύπανο «Ομηρος» στο Οικόπεδο-12 της Κυπριακής ΑΟΖ. Προσωπικά η υπόθεση μου θύμισε όσα γινόντουσαν στην Ελλάδα
κατά την περίοδο διαπραγματεύσεων ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. Ενώ υπήρχαν διεθνώς αρκετά λόμπυ που στήριξαν κα υποστήριζαν την ένταξη της Μεγαλονήσου με την αναγνωρισμένη διεθνώς ονομασία της «Δημοκρατία της Κύπρου» κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, έφερναν την καταστροφή λέγοντας ότι αν γίνει κάτι τέτοιο η Τουρκία θα αντιδράσει δυναμικά με προσάρτηση των Κατεχομένων , και προεξοφλούσαν ότι οι ένταξη της Κύπρου θα γίνει αλλά με μια διαφορετική ονομασία όπως «Δημοκρατία της Β.Κύπρου».

Τότε είχαμε αποκαλύψει ένα έγγραφο ντοκουμέντο που είχε διακινηθεί εσωτερικά στις υπηρεσίες της Κομισιόν, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε θέμα ονομασίας της Κύπρου κατά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις προκαλώντας πολιτικό σεισμό εδώ στην Ελλάδα!

Το έγγραφο αυτό έγινε αντικείμενο μάλιστα και σε σεμινάρια ιδρυμάτων καθώς απεδείκνυε ότι κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, αποτελούν πειθήνια όργανα μιας Οικονομικής Τάξης που θέλει να επιβάλει έναν διαφορετικό δρόμο στην Ελλάδα από αυτόν που επιθυμούν οι …Ελληνες!

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που επένδυσαν στο σχέδιο Ανάν και πίεζαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο να το αποδεχτεί!

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, που επί είκοσι χρόνια αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχουν πετρέλαια στο Αιγαίο!

Πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, που διετέλεσαν υπουργοί και Πρωθυπουργοί, οι οποίοι δεν είχαν την στοιχειώδη ευθιξία να ανακηρύξουν ΑΟΖ αλλά και τα θαλάσσια σύνορά μας στα 12 μίλια!

Είναι άτομα που πρέπει να ελεγχθούν από την κορυφή εως τα νύχια για τις εγκληματικές τους πράξεις και παραλήψεις γιατί χρησιμοποιώντας το σκιάχτρο της Τουρκίας, πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδας στη σύγχρονη ιστορία!

Είναι τα ίδια πρόσωπα που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα σήμερα ξαφνικά, να ανακαλύψουν όλοι αυτοί ότι τόσα χρόνια είχαμε τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων αλλά σήμερα δηλώνουν ότι δεν το … γνώριζαν!!!

Φυσικά η συμμετοχή τους πρέπει να γίνει αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης διότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζαν τι κάνει η Noble Energy στην περιοχή μας και δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην είχαν ακούσει για την άσκηση … Νοble Dina!

Ειδικά ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρει τεράστια ευθύνη ως υπουργός εξωτερικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (επί Σημίτη) διότι κατάφερε να … αλλάξει τους αεροδιαδρόμους R-18 kai J-19 που βρισκόταν πάνω στην οριογραμμή του Ελληνικού FIR Αθηνών ανατολικά των νησιών και να πραγματοποι
Keywords
Τυχαία Θέματα