H υπογραφή για την αποταμίευση από το Σαμαρά της 6ης δόσης συμβολίζει τη παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας και είναι αντισυνταγματική

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η άποψη μου ειναι ότι η Ελλάδα πρέπει να κηρύξει χρεοκοπία και ας σπάσει το ευρω. Την ευθύνη θα την εχει η Γερμανία. Αυτή η χρεοκοπία θα σημάνει το τέλος μιας εποχής, μιας νοοτροπίας και ενός άκρατου δοσιλογισμού, στον οποίο έχει περιπέσει το πολιτικό σύστημα.

Κανείς
δεν υπογράφει δανειακές συμβάσεις όταν σε....
βδομάδες το ευρώ θα είναι παρελθόν.

Αν όμως επικρατήσει η βλακεία να θέλουν να υπογράψουν οι πολιτικοί και κατα τη γνώμη μου ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ... τότε.. διαβάστε το επόμενο κείμενο.

Η υπογραφή του Σαμαρά φαίνεται κάτι ασήμαντο στους γελοίους που αμείβονται μέσα απο το σύστημα που τους έκανε με εκατομμύρια και τους έδωσε θέση στο δημόσιο που δεν παράγει τίποτα αλλά δεν είναι.

Δεν είναι δυνατόν πολιτικός αρχηγός να υπογράφει αποδοχή δανειακής συνθήκης, που ειναι διεθνής σύμβαση χωρίς αυτή να έχει περάσει απο τη Βουλή και να έχει ψηφιστεί απο 181 βουλευτές. Είναι και αντισυνταγματικό και ηλίθιο. Ο ΓΑΠ να μη τον σχολιάσω...
Αυτό πρός τη κατεύθυνση του ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Η άλλη λύση είναι η εξής... λίγο πιό πονηρή... και στη κατέυθυνση του ΥΠΟΓΡΑΦΩ – ΥΠΟΓΡΑΦΩ, αλα Γάπα...

1. Η σύμβαση να δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο πρίν υπογραφεί επί δύο εβδομάδες.

2. Να υπογράψουν όλοι οι αρχηγοί την αποδοχή της δανειακής σύμβασης απο κοινού και ο αντιστυνταγματικός Χαμπέμους Παπαδήμους ΑΛΛΑ οι βουλευτές να ψηφίσουν χωρίς κομματική γραμμή σε όλα τα κόμματα και με μυστική ψήφο.

3. Η σύμβαση να περάσει μόνο με 181 ψήφους.

Με αυτό το τρόπο είτε υπογράψει ο Σαμαράς είτε όχι όλα εδω θα αποδειχτούν. Η σύμβαση πρεπει πριν ψηφιστεί να βγει στο διαδίκτυο γραμμή- γραμμή.

Αν ο Σαμαρας την έχει στα χέρια του ας τη διαρρεύσει.

Το σημαντικό είναι να ξερουμε οι πολίτες ποια είναι η σύμβαση πρίν υπογραφεί. Το αν υπογράψει η όχι ο Σαμαράς επιλύεται τεχνικά με τον τρόπο που προανέφερα και ο οποίος αποδεσμεύει την 6η δόση που κάποιοι «πολιτικοί» και μεγαλοδημοσιογράφοι είτε απο συμπαιγνία είτε απο δοσιλογισμό είτε απο ανικανότητα είτε απο ανοησία κλαίνε να υπογράψουν...

Αν ο λαός δεν θέλει τη συνθήκη, αυτή δεν πρέπει να περάσει.

Γιαυτό προτεινα εκλογές με συγκεκριμένη ατζέντα (ΑΟΖ μεταναστευτικό δανειακή), εκλογές χωρίς λιστα.

Τα κόμματα να πάρουν θέση ξεκάθαρα.

Μετα ψήφιση με 181 ψήφους αλλά χωρις κομματική γραμμή.

Ετσι ειναι η δημοκρατία κύριοι. Αλλα ξέχασα έχουμε χούντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα