O KYΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η "ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ" ΤΟΥ

O KYΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η "ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ" ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟΥ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1(ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 2)
Είχαμε τα φίδια στο κόρφο μας και ευτυχώς που το ανακαλύψαμε πριν μας δαγκώσουν.

Τα γεγονότα είναι πραγματικά κι όποιος έχει τα καλαμπαλίκια τα αντρικά ας βγει να το....
αμφισβητήσει δημόσια.

Δύο μήνες πριν μας κόψουν πραξικοπηματικά την εκπομπή από τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra,
ο Γιώργος Κουρής με τον οποίο ούτε είχαμε ούτε έχουμε τίποτα να μοιράσουμε(απεναντίας παρά τα όσα ακούγονται γι αυτόν, εμείς ξέχωρα από κάτι λεφτά που μας χρωστάει ένας κολαούζος του σταθμού και δεν μας τα δίνει για να δώσουμε το ΦΠΑ μας, ο ελεεινός, δεν έχουμε κάτι μαζί του), μας προσκάλεσε να φάμε δύο φορές με το αδερφάκι του, τον Μάκη Κουρή. Τον εκδότη της εφημερίδας "Το Παρόν" που παίζει ύποπτο ρόλο στην υπόθεση "υποδούλωση της χώρας στο μνημόνιο".

Εκεί αντιληφθήκαμε ότι ο κ.Μάκης Κουρής έριχνε συνεχώς σπόντες για τον άμισθο συνεργάτης της εκπομπής, Βασίλη Χήτο.

Στη δεύτερη συνάντηση για να μονοιάσουμε μαζί του(με γεφυροποιό τον αδερφό του)αντιληφθήκαμε ότι από τον κύριο Μάκη Κουρή, μας χωρίζει ποτάμι βαθύ. Κι αυτό γιατί ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε και πέτυχε ξέχωρα από τις ιστορίες με τα πρακτοριλίκια που μας ανέφερε, να κόψει μάγκικα και να μην παίξει στον αέρα θέμα που αφορούσε εργολάβο δημοσίων έργων(θα αποκαλύψουμε το ρεπορταζ σε μερικά εικοσιτετράωρα)που είχε πάρει τον διαγωνισμό για την διανομή των σχολικών βιβλιών. με εντολή Διαμαντοπούλου. Τα βιβλία δεν μοιράστηκαν ποτέ στους μαθητές(ξεφτυλισμένοι), ο εργολάβος βρέθηκε να χρωστά μετά από έλεγχο πάνω από 5-6 εκ ευρώ, η Άννα Διαμαντοπούλου έδωσε τον διαγωνισμό σε έναν τύπο που έχει βίλα στην Εκάλη, πήρε τον διαγωνισμό για τα σχολικά βιβλία, δεν παρέδοσε ποτέ την ιερή δουλειά για την μόρφωση των παιδών μας και άφησε απλήρωτους 400 εργαζόμενους. Αιφνιδιαστικά μετά από λίγες μέρες ο προστατευόμενος εργολάβος συνελήφθη από την αστυνομία για χρέη 1.5 εκ ευρώ. Θόλωσε το μυαλό μας, όταν αντιληφθήκαμε αυτές τις μαφιόζικες ιστορίες και αρχίσαμε(με πολλούς πια ψύλλους στα αυτιά για το τι αρχίζει και γίνεται στο κανάλι) να σκαλίζουμε και για την υπόθεση Χήτου.

"ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ"

Στην δεύτερη συνάντηση με τον Μάκη και τον Γιώργο Κουρή(με τον δεύτερο να προσπαθήσει να γεφυρώσει την μεταξύ μας διαφορά), ρωτήσαμε τον πρώτο τι εννοεί για τον Χήτο, λέγοντας ότι "είναι πράκτορας". Άρχισε κάτι περίεργες σαχλαμάρες χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Ιπποκόμος του Μάκη Κουρή στο κανάλι είναι εδώ και καιρό ένας ύποπτος τύπος που το όνομα του είχε συσχετιστεί με το "μαύρο ταμείο" και διακίνηση μεγάλων ποσών σε δήμαρχο της Αττικής. Ο ίδιος έχει συγγενική σχέση με το Δημήτρη Αβραμόπουλο- ήταν δεξί χέρι της Αγγελοπούλου στο 2004(θυμάστε τι ποσά διακινήθηκαν εκεί και γιατί δεν πήγε κανένας φυλακή)- και λέγεται ότι κάποτε διετέλεσε "ταμίας του".

Μάλιστα όταν ξέσπασε το
Keywords
Αναζητήσεις
μακης κουρης συριζα, κουρης μακης
Τυχαία Θέματα