O δανειστής που έγινε Πρωθυπουργός αντισυνταγματικά θα διακοπεύσει με 50 υπουργούς

Γράφει ο Αδαμάντινος

Σας ακούω και φωνάζετε. Δεν γελάω. Χαίρομαι. Χαίρομαι γιατι αποκτάτε συλλογική αντίληψη. Αρχίσατε να μην επηρεάζεστε απο τους Παπαχελάδες που έφτασαν να υποστηρίζουν ότι ο Παπαδήμος δεν είναι τραπεζίτης. Χιχιχι.

Αμα ειναι να λες κάτι και όλοι να γελάνε μαζι σου... καλύτερα να μη τολές γιατι θα σε πουν καραγκιόζη. Ετσι ξέρω εγω.

Η ΕΚΤ δημιουργείται απο τους Διοικητές των Εθνικών Τραπεζών κάθε χώρας. Σε μια συνεδρία επιλέγουν απο αυτους τον Αντιπρόεδρο και.....
άλλα μελη. Μεταξύ τους γίνεται η ψηφοφορία. Ο Παπαδήμος ήταν Διοικητής της ΤτΕ. Λογικό ήταν να γίνει αντιπρόεδρος της ΕΚΤ αφου θα παιζόταν τέτοιο παιγνίδι στην Ελλάδα. Τα κέντρα αποφάσεων τον προετόιμαζαν.

Με 50 υπουργούς ούτε ως την γωνία δεν θα προλάβει να πάει ο Παπαδήμος. Πρόκειται για μια κυβέρνηση οπερέτα. Ο Σαμαράς παίζοντας αυτο το παιγνίδι έρριξε τη μάσκα που φόραγε τόσο καιρό.

Ειναι προφανές οτι ο Παπαδήμος θα υπογράψει τα πάντα και θα κανει ότι του λενε. Ζήτησε απο τους υπουργούς να του δώσουνε τις προτεραιότητές τους. Αυτά τα κάνουμε στα Πανεπιστήμια όχι στα μπουρδέλα... Ακόμη θα γελάνε οι υπουργοί είτε γιατι δεν κατάλαβαν είτε γιατι τον έγραψαν στα ... τους.

Αυτο που ενδιαφέρει εμας είναι να μάθουμε ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ. Τα συνεδρια που ετοιμάζουν είναι παραμύθια. Δεν εχουν νόημα. Οι τύποι εχουν βάλει τη χώρα σε προδιαγεγραμμένη πορεία απο την οποία όταν εξέλθει, δεν θα έχει νοημα να ειναι καποιος βουλευτής αφου η χωρα θα εχει διαλυθεί.

Να με ξεχασουμε και την ΑΟΖ απο Δευτερα...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα