O Φώτσης ντύνεται με...Armani

Ο Αντώνης Φώτσης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ! Ο έλληνας φόργουορντ φερόταν να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η επικοινωνία που είχε με τον Σέρτζιο Σκαριόλο του άλλαξε την....
άποψη.
Το "κόλπο γκρόσο" για την ιταλική ομάδα ήρθε μέσω αστραπιαίων κινήσεων, αν αναλογιστεί κανείς πως προ δύο ημερών ο, πρώην πλέον, παίκτης του Παναθηναϊκού πρόβαρε
την φανέλα της Πρωταθλήτριας Ισπανίας, Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο υπήρξε ριζική αλλαγή των δεδομένων, καθώς η Αρμάνι προσέγγισε τον "Μπατμαν", προσφέροντας του ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό συμβόλαιο. Αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος επικοινώνησε προσωπικά με τον Φώτση, δείχνοντας έμπρακτα την μεγάλη του επιθυμία να τον φέρει στην νέα ομάδα που χτίζει, οδήγησε στην τελική συμφωνία.

Ο ιταλός τεχνικός κέρδισε λοιπόν στο... νήμα την Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό "γρανάζι" στην μηχανή της Αρμάνι. Μάλιστα ο Φώτσης είναι το δεύτερο σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ομάδα του Μιλάνου, μετά τον Κουκ, που την περυσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της Βαλένθια.

Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η υπογραφή του συμβολαίου και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί και μέσα στην ημέρα. Ο Φώτσης αναμένεται να ταξιδέψει στην γειτονική χώρα μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να επισημοποιηθεί μία τεράστια μεταγραφή για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ιταλικός σύλλογος δεν έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί στην διοργάνωση, μέσω της wild card.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα