O Πρύτανης του Παν. Αθηνών, ο Μίκης Θεοδωράκης και διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο μεγάλος...

μουσικοσυνθέτης κ. Μίκης Θεοδωράκης και άνθρωποι γραμμάτων διργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωσης-διαμαρτυρία, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα
για την αντιμετώπιση της....
οικονομικής κρίσης.

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσόγονου.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση ενάντια στο μνημόνιο και τις εκβιαστικές πολιτικές για μείωση μισθών, συντάξεων, εξπρές αποκρατικοποιήσεων-ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας απεύθυνεται σε όλους που αγωνιούν γι' αυτό τον τόπο.

(Για την αποφυγή παρανοήσεων η εκδήλωση έχει ανακοινωθεί εδώ και δέκα ημέρες, προτού ξεσπάσει και στην Ελλάδα το σημαντικό και δυναμικό κίνημα των "Αγανακτισμένων", που με επιστολή του χαιρέτησε ο Μίκης Θεοδωράκης).

http://www.epikaira.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα