O ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ!!!

Σύμφωνα με μια έκθεση του Discovery.com, Οι συντάκτες της Βίβλου πετσοκοψανε την αληθεια , σύμφωνα με πολλούς μελετητές της Βίβλου: εχουν κοπει σχεδόν όλες τις αναφορες οτι ο Θεός -Γιαχβέ - είχε μια γυναίκα.

Η θεωρία προτάθηκε για πρώτη φορά από τον ιστορικό Ραφαήλ Patai το 1967, Η ελληνιδα μελετητής εκ οξφορδης Francesca Σταυρακοπούλου υποστηρίζει: το όνομά της ήταν Asherah .(ασταρτη δηλαδή η αφροδιτη δείτε μυθος Αφροδίτης αδονιδος)

Σύμφωνα με Σταυρακοπούλου, Οι βιβλικοι "μοντερ" ξεχασανε μερικες αναφορες περι της Ασερα! «το Βιβλίο των Βασιλέων προτείνει [Asherah] λατρευόταν μαζί με...
τον Κυριον στο ναό του στο Ισραήλ." Αλλά Σταυρακοπούλου βασίζει τη θεωρία της και σε «φυλαχτά,αρχαία κείμενα, και ειδώλια οπου έφεραν στο φως αρχαιολόγοι κατά κύριο λόγο στην αρχαία Χαναανική παράκτια πόλη που ονομάζεται Ουγκαρίτ, στην σύγχρονη Συρία. », λέει ένα από βασικο αποδεικτικο στοιχείο είναι« μια επιγραφή 8ο π.Χ. αιώνα με κεραμική που βρέθηκε στην έρημο του Σινά.Εξηγεί,

"Η επιγραφή είναι μια αναφορά για μια ευλογία. Κυρίως, η επιγραφή ζητεί να υπάρξει μια ευλογία από τον «Γιαχβέ και Asherah του." Εδώ ήταν στοιχεία που παρουσίασε ο Κυριος και Asherah ως ένα θεϊκό ζευγάρι. Και τώρα μια χούφτα ανάλογες επιγραφές από τότε έχουν βρεθεί, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της υπόθεσης ότι ο Θεός της Αγίας Γραφής είχε κάποτε μια σύζυγο. "

Επίσης σημαντικό, αναφερει η Σταυρακοπούλου «είναι αποδοχή της Βίβλου ότι η θεά Asherah λατρευόταν στο ναό του Κυριου στην Ιερουσαλήμ. Στο βιβλίο των Βασιλέων, μας λένε ότι ένα άγαλμα του Asherah στεγαζόταν στο ναό και ότι οι γυναίκες ύφαιναν υφάσματα τελετουργικα γι 'αυτήν. "

Αρα με λιγα λογια ο βιβλικος θεος της παλαιας διαθηκης δεν ειναι αλλος απο τον αδονι τον εραστη της αφροδιτης και της περσεφονης! ετσι αποδεικνιεται πως ολα τα αβρααμικα μορφοματα (χριστιανισμος,ισλαμισμος,ιουδαισμος) δεν ειναι τιποτα αλλο απο απο συνεχεια και παραποιηση του "παγανισμου" που τοσο μισουν! τα συμερασματα δικα σας.

http://mhpbooks.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Αναζητήσεις
εχει συζυγο ο θεος
Τυχαία Θέματα