OΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εκτός των άλλων κατορθωμάτων της η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξεπέλυσε φοβερή επίθεση εναντίον των πολυτέκνων.

Ελαβα σε μια μέρα τρία σημαντικά κείμενα που γράφτηκαν από πολύτεκνους που διεκτραγωδούν την φρικτή κατάσταση απόγνωσης που περιήλθαν εξαιτίας της απάνθρωπης και εξοντωτικής φορολογίας που επέβαλε η Μνημονιακή Κυβέρνηση.

Και όμως! Η Μνημονιακή κυβέρνηση των Πασόκων καλά κρατεί μέ όλους τους κλυδωνισμούς που υφίσταται.

Ας ενθυμηθούμε τούτο μόνον. Για να κλείσουν τους πολίτες σε.....
ηλεκτρονική φυλακή οι εκκλησιομάχοι εθνομειοδότες που μας κυβερνούν θα σπαταλήσουν όσα θα εισπράξουν από την ανελέητη φοροεπιδρομή.!!!

Εντούτοις η Ιεραρχία δεν βρήκε το χρόνο να αντιτάξει ένα θαρραλέο ΟΧΙ στην ηλεκτρονική φυλακή όχι μόνον επειδή η ελευθερία του ανθρώπου διατρέχει έσχατο κίνδυνο, αλλά και επειδή θα κοστίσουν αμύθητη περιουσία τα ηλεκτρονικά δεσμά που μας χαλκεύουν.

Αν μη τι άλλο ακόμη και όσοι ιεράρχες και άλλοι πατέρες και αδελφοί δεν συμφωνούν με την ερμηνεία της Αποκαλύψεως για το 666 που κάνει ο π. Παίσιος, ο π. Σαράντης και άλλοι, τουλάχιστον δεν έπρεπε να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ στην ηλεκτρονική φυλακή για να προασπιστούν την ελευθερία του ανθρώπου και για να εμποδίσουν νέα ληστρική επιδρομή στα βαλάντια των ποιμνίου της Εκκλησίας και μάλιστα των ευλαβών κατά κανόνα πολυτέκνων;Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα