Oποιος λεει την αληθεια δεν ειναι εχθρός παντοτε... Ο ΣΕΒ κρυβεται για να φάει και άλλα ΕΣΠΑ...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οποιος λέει την αλήθεια δεν ειναι εχθρος παντοτε. Αυτα που λέει ο Ρέστλερ δεν τα λεει μονο αυτός, τα λένε και αρκετοί ελληνες. Ας δουμε τι λεει ο Ρέστλερ μέσα από το ματια ενος Ι5 δημοσιογράφου που δεν υπηρέτησε φαντάρος και μετά μεσα απο τα δικα μου που εχω υπηρετήσει και δεν....
καταδικάζω παιδαρέλια της Σχολής Δοκίμων...

Διαβάστε...

Στην αγαπημένη του συνήθεια επιδόθηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Οικονομίας
της Γερμανίας. Ο Φίλιπ Ρέσλερ άσκησε εκ νέου κριτική προς την Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως «αποτυχία της Αθήνας να δεχτεί τη βοήθεια της Γερμανίας για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ενίσχυση των επενδύσεων από τον ιδιωτικό τομέα είναι απογοητευτική».

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Saarbrücker Zeitung, η Γερμανία είχε υποσχεθεί τον περασμένο Οκτώβριο να δώσει βοήθεια στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να μειώσει τη γραφειοκρατία και να προσελκύσει επενδύσεις ώστε η οικονομία της να ορθοποδήσει και να βελτιωθεί η δυνατότητα αντιμετώπισης του χρέους. Σχετική συμφωνία είχε συναφθεί στη διάρκεια της επίσκεψης του Ρέσλερ στην Ελλάδα, επικεφαλής μιας 70μελούς αντιπροσωπείας εκπροσώπων γερμανικών βιομηχανιών.

«Η βοήθεια πολύ λίγο έγινε αποδεκτή και πολλά έγιναν μάταια ως τώρα. Είναι πολύ απογοητευτικό», δήλωσε στην Saarbrücker Zeitung. Η εφημερίδα επικαλείται μια έκθεση προόδου σχετικά με τη συμφωνία, η οποία φέρεται ότι αναφέρει: «Η εφαρμογή (της) προφανώς δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική πλευρά».

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, οι εταιρείες που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν εμπόδια όπως μια σειρά διαδικασιών έγκρισης της δραστηριότητάς τους και ασάφειες σε ό, τι αφορά στο ποιος ευθύνεται για ποιο πράγμα.

«Η συμφωνία δεν αποτυγχάνει λόγω έλλειψης βούλησης, το θεμελιώδες πρόβλημα είναι οι δομές. Αυτό που με απογοητεύει είναι το γεγονός ότι ορισμένες γερμανικές εταιρίες που είχαν επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί», πρόσθεσε.

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να απευθύνει έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό, τι χρειαστεί προκειμένου να μπει εκ νέου η οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥ

1. Τον τελευταίο μηνα κανει εντυπωση η γενική λογική να κατηγορουνται για όλα μονο οι Γερμανοι όταν τις υπογραφες στα μνημονια τις υπέγραψαν τα κομμαντος του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του τελειωμένου πλέον ΛΑΟΣ. Ολα τα παπαγαλάκια εχουν βγει στην πιστα και κραζουν ...

2. Πριν ένα χρόνο προκειμένου να βοηθήσω τη χωρα ζήτησα ο ιδιος λιστα απο το ΣΕΒ των ελληνικων βιομηχανιών με τα προιόντα και τις διευθύνσεις τους. Κανενας δεν απαντησε. Ουτε το υπουργείο εξωτερικων ουτε ο εμπρικος αντιπρόσωπος της πρεσβειας.

ΣΥΝΕΠΩΣ

Αυτα που λεει ο Ρεστλερ, τα επιβεβαιώνω. Ετσι εχουν γινει. Ετσι ειναι. Ειναι οπως τα λεει.

Η Γερμανια εχει παιξει παγνιδια και παιζει. Αλλα εχει βρει πλατες και τα κανει. Πλατες ανθρ
Keywords
Τυχαία Θέματα