Proficiency Michigan (ECPE): χρήσιμα tips για τους υποψήφιους εξετάσεων Νοεμβρίου

Oι εξετάσεις για το Proficiency Michigan (ECPE) Νοεμβρίου πλησιάζουν και οι υποψήφιοι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.
Τα εξειδικευμένα Κέντρα προετοιμασίας Proficiency Michigan για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» σας δίνουν παρακάτω 3 χρήσιμα tips για τις εξετάσεις:
GCVR: Το paper αυτό εξετάζει τη γραμματική και....
το λεξιλόγιο του υποψηφίου και αποτελείται αποκλειστικά από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (multiple choice). Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις, ακόμη και στην τύχη. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία
για τις λάθος απαντήσεις.
(πάλι για το GCVR): Μπορεί να μην ξέρετε τη σωστή απάντηση σε μία ερώτηση είναι όμως χρήσιμο να ξέρετε ποια ή ποιες απαντήσεις είναι σίγουρα λάθος! Εφαρμόζοντας τη διαδικασία της «εις άτοπον απαγωγής» (the process of elimination) και περιορίζοντας τις πιθανές επιλογές απαντήσεων, αυξάνετε τις πιθανότητές σας η τελική σας επιλογή να είναι η σωστή απάντηση!
Έκθεση (writing) και προφορική εξέταση (speaking): αυτό που αξιολογείται είναι το επίπεδο Αγγλικών του υποψήφιου και όχι η ποιότητα των ιδεών του. Δώστε βαρύτητα στο «πώς» (θα τα πείτε και θα τα γράψετε) και όχι στο «τι» (θα πείτε και θα γράψετε).


Εάν ενδιαφέρεστε για μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προετοιμασία για το ECPE, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ευρωδιάσταση στο www.eurodiastasi.gr.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
tips for gcvr ecpe, πιθανα θεματα εκθεσης proficiency
Τυχαία Θέματα