Proficiency σε 11 μήνες χωρίς πρόσφατο Lower; Κι όμως γίνεται!

Παράλληλα, ΔΩΡΟ ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ διάρκειας 7 μηνών (με καταβολή μόνο εγγραφής)!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY MICHIGAN ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΙΟΥΝΙΟΣ 2012.
Η παρακολούθηση ενός ταχύρυθμου προγράμματος σε ένα καταξιωμένο και δοκιμασμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες είναι αναμφισβήτητα ο πιο σίγουρος και δοκιμασμένος τρόπος για να
προετοιμαστεί κανείς ολοκληρωμένα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και οικονομικά για το Proficiency.
Τα εξειδικευμένα φροντιστήρια προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το PROFICIENCY του MICHIGAN σε 11 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών “Powerprof”.
To “Powerprof” είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower. Ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω και της χρήσης βιβλίων που είναι ειδικά γραμμένα για το πρόγραμμα Powerprof και έχουν βοηθήσει αποτελεσματικά χιλιάδες σπουδαστές, καθώς βασίζονται στην ειδική μεθοδολογία για ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει η Ευρωδιάσταση. Έτσι, παρά τη σύντομη διάρκεια σπουδών και την όχι πρόσφατη επαφή με την Αγγλική γλώσσα, οι σπουδαστές επιτυγχάνουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις.
Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα αυστηρά επιλεγμένα φροντιστήρια ξένων γλωσσών που διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές της έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για οποιεσδήποτε τυχόν αλλαγές στη μορφή των εξετάσεων και παρακολουθούν προγράμματα σπουδών που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.
Για εγγραφές έως 30 Ιουνίου 2012 το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 15%, η οποία προσαυξάνεται κατά 10% για ταυτόχρονη εγγραφή δύο η περισσότερων σπουδαστών. Επίσης, οι άνεργοι σπουδαστές (κάτοχοι κάρτας ανεργίας) δικαιούνται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα με έκπτωση 50%.
Εφόσον θέλετε ΟΧΙ ΜΟΝΟ να τελειοποιήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα Αγγλικά σας και να αποκτήσετε το Proficiency, αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μάθετε και ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, η Ευρωδιάσταση σας προσφέρει (επιπλέον της πολύ σημαντικής έκπτωσης στα δίδακτρα των Αγγλικών) και ένα ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνετε μόνο εγγραφή). Το πρόγραμμα διαρκεί 7 μήνες (3ο 1οημερο Ιουνίου 2012 – Ιανουάριος 2013 πλην Αυγούστου) και οδηγεί στις εξετάσεις για το 1o αναγνωρισμένο πτυχίο Γερμανικών Zertifikat B1.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμματα, προσφορές, εκπτώσεις, ενάρξεις τμημ
Keywords
Τυχαία Θέματα