Tα δικαια τελη..δεν θα εχουν τελος

Οσοι πιστευετε οτι εδω τελειωσαν οι αλχημειες της υποτιθεμενης κυβερνησης για να σας-μας παρει ακομα και το τελευταιο ευρω απο την τσεπη...δικαια... οπως ειπε ο πιεροτος της υπουργος οικονομικων...εχετε κανει μεγαλο λαθος.

Αν θελετε να εχετε ρευμα
να μαγειρευετε,να κανετε ενα μπανιο τον χειμωνα τοτε μπορειτε να πατε να πηδηχτειτε να βρειτε χρηματα να πληρωσετε το....
δικαιο τελος των ακινητων,αν οχι τοτε την βαψατε,το τελος ειναι δικαιο ακομα και αν εχετε εισοδημα τοσο οσο να μην σας επιτρεπει να επιβιωσετε ουτε υπο συνθηκες απολυτης φτωχειας.

Τα επομενα δικαια τελη θα τα χρεωσουν παλι σε λογαριασμους κοινης ωφελειας,δηλαδη στο νερο που οπως ακουγεται θα επιβαλουν τελος αποβλητων και διαφορα αλλα,και αν δεν εχετε να το πληρωσετε και αυτο τοτε δεν θα εχετε νερο...δικαιοτατο δεν το βρισκεται?

Απωτερος σκοπος τους ειναι ενας και μοναδικος,να αποκλεισουν τον φτωχο Ελληνα απο την παροχη ηλεκτρικου και νερου η να τον βγαλουν στον δρομο μιας και δεν θα εχει να πληρωσει τα δικαια τελη που σκεφτονται καθε λιγο και λιγακι.

Ο αορατος κυβερνητης μας που επεστρεψε απο το Λονδινο οπου εκανε μια σταση να ξεκουραστει εχει οραμα να μας κανει επαιτες σε λαικες αγορες,κλεφτες των διπλανων μας και ολα αυτα για να σωσει την χωρα,το θεμα ειναι θα τα καταφερει?

ΟΧΙ.
Και αντι να κοιταξει την αποτυχια του καταματα και να παραιτηθει επιμενει να μας υποβαλει στο μαρτυριο της σταγονας,καθε τοσο και ενα νεο τελος,το θεμα ειναι:

Το δικο του τελος ποτε θα ελθει?

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα