To ευρώ δεν σώνεται ούτε με σφαίρες. Γιατί να ξεπουληθεί η Ελλάδα;

Η περίπτωση θυμίζει Fukushima

Γράφει ο Αδαμάντινος

To ευρώ δεν σώνεται με τίποτα. Οι οίκοι αξιολόγησης είναι αφερέγγυοι αφου τόσο καιρό δεν είχαν ψιλιαστεί την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Αυτό κανει αλγεινή εντύπωση για το επιστημονικό επίπεδο και την εμπειρία τών στελεχών τους. Κάτω απο το τραπέζι και στα καφενεία γίνονται λουμπίνες. Ο χώρος διαμορφώνει τον άνθρωπο. Στην Ελλάδα αυτό όμως περνάει
σαν επιμόρφωση. Γιαυτό έχουμε να κυβερνάει της καθε καρυδιάς καρύδι.

Η Ιταλία ήδη είναι στο στόχαστρο των αγορών. Η Ισπανία το ίδιο. Οσοι έχουν κάνει επένδυση σε....
ευρώ έχουν πανικοβληθεί. Μηνύματα σε εφημεριδες στένουν μεγάλες εταιρείες και ζητάνε απο τη Γερμανία και τη Γαλλία να σώσουν το Ευρώ. Η Ελλάδα τους χρειάζεται να σωθεί γιατί είναι η τελευταία αντίσταση τών επερχομένων γεγονότων. Είναι η αρχή του κουβαριού. Μετά θα αρχίσει το ντόμινο.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεπουληθεί και οι Ελληνες δεν πρέπει να ξαναπεράσουν φτώχεια. Δεν θα μας πάνε την εποχή των Ναζί. Δεν θα πρέπει να οδηγηθούν και οι Ελληνες σε κρεματώρια και τα όργανα τους να πουλουνται σε χρηματιστήρια οργάνων. Αυτό ειναι απαράδεκτο.

Εκει μας οδηγούν οι κρατούντες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η κυβέρνηση, τα κόμματα, τα ΜΜΕ και οι τράπεζες που δεν ειναι και τόσο ελληνικές. Η χωρα χρειάζεται ανάπτυξη όχι ξεπούλημα, μείωση εισοδήματος, φτώχεια, περαιτέρω μείωση των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας και της αγοραστικής ικανότητας των ελλήνων.

Στη Φουκουσίμα οι ράβδοι έλλιωσαν από την αρχή μέσα στους αντιδραστήρες και με διάβρωση μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται (διαλύονται) στη θάλασσα. Πρόκειται για μεγάλο περιβαντολλογικό έγκλημα. Η Τεπκο είναι μια εταιρεία απο ανίκανους και θα έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά. Ειναι πολύ κουτοί και ανίκανοι. Εκαναν ένα εργοστάσιο καθαρισμού ραδιενεργου νερού και ουτε ένας δεν σκεφτηκε που θα φυλάσσεται το συμπυκνωμενο ραδιενεργο υλικό που θα συλλεγεται. Ετσι αυξήθηκε η ραδιενέργεια και σταμάτησαν τη λειτιυργία μέχρι ο πιό εξυπνος απο αυτους να σκεφτει τι θα γίνει.

Βλεπετε λοιπον ότι στο κόσμο η ανευθυνότητα και η βλακεια καλύπτεται προκειμένου να μη σπασει το σύστημα. Αυτό γινεται και στην ΕΕ. Προσπαθουν να σώσουν το ευρώ αλλά το ευρώ έχει λιώσει. Με την έννοια αυτή βρισκω τελείως άσκοπη τη θυσία της Ελλάδας για να σωθεί το ευρώ.

Στην Ιαπωνία υπάρχουν και εκει κλέφτες αλλά οι αποκάτω εργάζονται. Στην Ελλάδα τους έχουν μαθει ουτε αυτοι να εργάζονται. Η τιμωρία της παιδείας που πρόσφεραν και τα πρότυπα που προβάλλουν.

Πολλαπλά τα μηνύματα...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα