To ίντερνετ είναι η μόνη διέξοδος προς την αγορά και τις επενδύσεις, λένε οι νέοι

Για τους νέους το ίντερνετ αποτελεί τη μοναδική διέξοδο προς την αγορά και τις επενδύσεις. «Είναι η μόνη μας ελπίδα. Στις μέρες μας είναι αδύνατο για έναν νέο να δημιουργήσει μία εταιρία με την "παραδοσιακή" έννοια του όρου - να νοικιάσει γραφεία, να προσλάβει προσωπικό, να συγκεντρώσει κεφάλαιο. Πλέον έχουμε μόνο τι....
ιδέες μας, το μεράκι και τη σκληρή δουλειά», αναφέρει ο φοιτητής Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπστημίου Αθηνών Αλέξης Τζανετόπουλος.
Ακόμη οι φοιτητές Φίλιππος Πρωτογερίδης και Δηµήτρης Στριπέλης επισημαίνουν
ότι "απαιτείται να δημιουργηθούν οι πλατφόρμες που θα επιτρέψουν στους νέους να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το έργο τους. Εν προκειμένω, οι τρεις φοιτητές αξιοποίησαν τους διαφορετικούς διαγωνισμούς πληροφορικής για να αναδείξουν το έργο τους. Ωστόσο, απαιτείται αυτοί να συνδεθούν με την αγορά ώστε να οδηγήσουν σε επενδυτικές προτάσεις. Οι διαγωνισμοί μας επιτρέπουν να παρουσιάζουμε το έργο μας και μέσα από τα σχόλια και τις κριτικές να το βελτιώνουμε διαρκώς. Επόμενο βήμα είναι η εμπορική του εκμετάλλευση σε συνεργασία με κάποια εταιρία που διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο".

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα