To κανάλι με τον εγκάθετο της Τριμερούς αποκαλύπτει κρυφή συμφωνια Ελλάδας – Φινλανδίας.

Της αρμονίας το κάγκελο ! ! !

Γράφει ο Σερ Αδαμάντινος

Ο Καρατζαφέρης της χρεοκοπημενης Λεσχης των Αθηνων και δυο αυγα Τουρκίας... είναι λογικό να μπορει να υποστηριζει τον Παπαδημο. Ειναι πολιτκός, ετσι κρίνει έτσι μιλαει... Θα κριθεί.

Εγω αφου γραψω τα περι “αρμονιας της ευτυχίας” του Σκαι, στο κεφαλι τους επανω... επισημαινω ότι ενας δημοσιογραφος δεν
εχει κανενα δικιάωμα να προτεινει Πρωθυπουργό όπως εκαναν στο Σκαι. Αυτό δεν λεγεται δημοσιογραφία λέγεται πρακτοριλίκι. Οι Αμερικανοι δεν τον διδαξαν καλα τα περι αρμονιας τον κυριο αυτό και....
εγινε μάγκας.

Αμα ειναι μαγκας να πει για τα 2,4 δις για τα υποβρυχια, που χρωσταει ο εν δυναμει Χριστοφοράκος στο Πολεμικο Ναυτικό και το οποίο δεν εχει δει παρα ένα που κανει ακόμη ηλιοθεραπεία στα Ναυπηγεια. Να μιλησει για την επιτροπη που θα χαρίσει τελικα τα 2.4 δις. Δεν ειναι δουλεια του να προτεινει Παπαδήμους και Μόντιδες. Προπαγάνδα. Να παει αλλου να την κανει.

Εχουν το θρασος να μιλανε για αρμονιες στο Σκαι οι μονιμα παραφωνουντες.... Αντε ρε κόλυβα.
Διαβαστε τωρα τα υπολοιπα καραγκιοζηλικια του ετέρου της Creative Science, της Trilateral... ήθελα να πω της περίφημης Λουλούς.

Η συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Φινλανδία για τις εγγυήσεις που ζητούσε η τελευταία προκειμένου να συνεισφέρει στο δεύτερο πακέτο βοήθειας των 130 δισ. ευρώ δεν έχει κοινοποιηθεί, κάτι που προξενεί αντιδράσεις στην κοινή γνώμη της σκανδιναβικής χώρας.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο της χώρας ΥΛΕ, ο φινλανδός υφυπουργός Οικονομικών Μάρτι Χετεμάκι, που υπέγραψε τη συμφωνία εκ μέρους της Φινλανδίας ισχυρίζεται ότι η συμφωνία παραμένει μυστική, «επειδή το ζήτησε η άλλη πλευρά». «Οι ελληνικές τράπεζες δεν θα ενέκριναν τη συμφωνία, χωρίς να υπήρχε εμπιστευτικότητα» ανέφερε ο Χετεμάκι.

Ο φινλανδός αξιωματούχος αρνείται τις κατηγορίες ότι το Ελσίνκι υπέκυψε στις ελληνικές απαιτήσεις, αναφέροντας ότι το καθεστώς εμπιστευτικότητας δεν αποτρέπει τη δημόσια συζήτηση.

Τον περασμένο μήνα, οι φινλανδοί βουλευτές πήραν στα χέρια τους τη συμφωνία, την οποία και εξέτασαν, ωστόσο τούς απαγορεύτηκε να αναφερθούν δημοσίως σε αυτήν.

Η διμερής συμφωνία αποσκοπούσε στη προστασία των φινλανδών πολιτών από το κόστος της δεύτερης δανειακής σύμβασης, ωστόσο αναλυτές δηλώνουν ότι το Ελσίνσκι δεν εξασφάλισε στην πραγματικότητα ουσιαστικούς ευνοϊκούς όρους, αλλά έγινε περισσότερο για εσωτερικούς λόγους

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα