To πάρκινγκ του Ο.Α.Κ.Α. θυμίζει χωματερή

Οι παραολυμπιακοί αγώνες πέρασαν, το συγκρότημα Jon Bon Jovi ήρθε και απήλθε, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε ήδη από το κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης και το μόνο που παραμένει στο Ο.Α.Κ.Α. είναι τα σκουπίδια.

Τόνοι σκουπιδιών, που πέταξαν όπου βρήκαν ή άφησαν στους ήδη γεμάτους κάδους οι επισκέπτες των αθλητικών εγκαταστάσεων, παραμένουν εκεί και «στολίζουν» τον περιβάλλοντα χώρο.

Κανείς
δεν ενοχλείται από τα...
πλαστικά μπουκάλια, τα πλαστικά ποτήρια και τα αλουμινένια κουτάκια που είναι διάσπαρτα στον χώρο; Κανείς δεν ενδιαφέρεται να καθαρίσει το πάρκινγκ του Ο.Α.Κ.Α. στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Λούη και Κύμης;

Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του γενικού διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α., Βασίλη Κάκκου, προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο αρμόδιος για την καθαριότητα.

Η κα Βιντζηλαίου, διοικητική υπάλληλος, μετά από τρεις μέρες αναμονής (την καλέσαμε τη Δευτέρα 1/8) και μετά από τρία διευκρινιστικά τηλεφωνήματα ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει (!) σε ποιον θα μας παραπέμψει, αν και ζήτησε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα ερωτήματα μας.

Αν ο χώρος στάθμευσης του μεγαλύτερου κέντρου αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, εκεί που χτυπούσε η καρδιά των ακριβοπληρωμένων από τον ελληνικό λαό, Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, θυμίζει χωματερή και κανείς δεν ενοχλείται από αυτό, τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Είναι σίγουρα απόδειξη του πολιτισμού μας!

briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα