VIDEO: «Θα εκτελούσα όλους τους απεργούς στο Δημόσιο»

Γνωστός για το οξύ και δηκτικό χιούμορ του και τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, ο γνωστός παρουσιαστής του ''Top Gear'', Jeremy Clarkson, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του BBC ''Τhe One Show''.

Κάνοντας λόγο για τους απεργούς του βρετανικού Δημοσίου, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: ''Ειλικρινά, θα τους πυροβολούσα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στα .......
μάτια των οικογενειών τους. Δηλαδή, πώς τολμούν να απεργούν όταν εξασφαλίζουν ''χρυσές'' συντάξεις, ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να δουλεύουμε;''.

Τα
σχόλιά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ενώ ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός John Prescott σχολίασε: ''Γνωρίζω ότι ο Jeremy Clarkson αρέσκεται στο να αναστατώνει τον κόσμο, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος παίρνει 1,2 περίπου εκατ. ευρώ από τον δημόσιο τομέα''.

Αρκετοί τηλεθεατές τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν για τα σχόλια του Clarkson, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής, Matt Baker και Alex Jones, σημείωσαν ότι τα σχόλιά του εκφράζουν καθαρά προσωπικές απόψεις...

Ήδη υπάρχουν έντονες πιέσεις στο BBC για να προχωρήσουν στην απόλυση του Clarkson.
Δείτε το απόσπασμα

www.mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα