Wind προς εργαζόμενους: «Μην επηρεάζεστε από την σεναριολογία»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής, απηύθυνε με επιστολή του έκκληση προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, να μην επηρεαστούν από τα ερωτηματικά και την αναστάτωση που δημιουργεί ο υπό συζήτηση επιχειρηματικός συνδυασμός της με την Vodafone. Απώτερος σκοπός είναι να.....
καθησυχάσει τους φόβους που έχουν δημιουργηθεί για απολύσεις σε περίπτωση που υλοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

O κ. Νάσος Ζαρκαλής σημειώνει ότι «ένας
πιθανός επιχειρηματικός συνδυασμός δυο εταιρειών του μεγέθους της Wind και της Vodafone δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες, σε μια αγορά που εξελίσσεται. Υπάρχει όμως, σημειώνει, και μια απειλή: αν εξαιτίας της αναστάτωσης που μπορεί να προκαλείται από την σεναριολογία, χάσουμε το ρυθμό μας, οι επιπτώσεις στην εταιρεία μαςμπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνες».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wind τονίζει ότι μετά από πολλά χρόνια προβλημάτων η εταιρεία κατάφερε το 2011 να εξελίσσεται σε μια πολύ καλή χρονιά, με σημαντική πρόοδο σε όλα τα μεγέθη της εταιρείας και πορεία καλύτερη των προσδοκιών, παρά το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. «Καταφέραμε όλοι μαζί να βάλουμε την εταιρεία μας πάλι σε σωστή τροχιά, απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος. Πρέπει να συνεχίσουμε απερίσπαστοι και με μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας ώστε να συνεχίσουμε και να διασφαλίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία, είτε μόνοι μας είτε ως μέρος ενός μεγαλύτερου σχήματος».

http://www.newscode.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα