Xωρίς προηγούμενο απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

Τηλεφωνικά αποφασίστηκε η αποχή των μαθητών του δημοτικού και νηπιαγωγείου Μεγανησίου από τα μαθήματά τους.

Η επίμαχη ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αλλά και σε.....
πολλά κεντρικά σημεία του νησιού, ακόμα και στην είσοδο του δημοτικού σχολείου αναφέρει:

«Λόγω των σοβαρών ιώσεν γρίπης και γαστραντερίτιδας που ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα τα παιδιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου αποφάσισε να κρατήσει μακρυά από κάθε ομαδική δραστηριότητα
τους μαθητές, καταρχήν του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, εως και την Παρασκευή 2 Μαρτίου, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα και η μετάδοση των ιώσεων.

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου»

Μάλιστα σε ιστοσελίδα του Μεγανησίου έγινε ανάρτηση της ανακοίνωσης από την Αντιδήμαρχο κ. Έλλη Καββαδά.

Καμμία επιστημονική τεκμηρίωση των ισχυρισμών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και προχειρότητα χωρίς επίσημα πρακτικά και την καθολική συμμετοχή των γονέων για μία τόσο σοβαρή απόφαση-παρωδία.

Αμήχανοι οι δάσκαλοι περιμένουν τους μαθητές, αλλά και λύση από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ή τον Δήμο που μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει προβεί ως καθ’ ύλην αρμόδιος σε διευθέτηση του ζητήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα μόλις τρεις μαθητές παρουσιάστηκαν στο σχολείο , ενώ οι γονείς είχαν μείνει με την εντύπωση ότι το σχολείο δεν θα λειτουργεί .

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου υπερβαίνει τις αρμοδιότητες του και «επισείει» ενδεχομένως και άλλες ευθύνες.

Η απόφαση του συλλόγου στην κυριολεξία δεν «πατά» πουθενά και οι αρμόδιοι πρέπει τώρα να δώσουν λύση στη νέα «φαρσοκωμωδία».

http://meganisinews.eu/
Keywords
Τυχαία Θέματα