Αχάριστοι Έλληνες...μπορούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια με πιστωτική κάρτα και με άτοκες δόσεις...τι άλλη υποχώρηση να κάνει η κυβέρνηση...?

Με πιστωτικές κάρτες και σε 6 άτοκες δόσεις πληρώνουν τη νέα έκτακτη εισφορά στην εφορία πολλοί φορολογούμενοι.

Κερδίζουν έτσι την έκπτωση του 5%, που δικαιούνται αν πληρώσουν το σύνολο της οφειλής, και έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σε άτοκες δόσεις από 3 έως 6, ανάλογα με την τράπεζα.

Η πληρωμή
μπορεί να γίνει είτε στο κατάστημα της τράπεζας, είτε τηλεφωνικά, και....
φυσικά στο ταμείο της εφορίας.

Ειδικότερα, η Εurobank ανακοίνωσε ότι χορηγεί δάνειο για την εξόφληση των οφειλών προς τις ΔΟΥ, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνεται και με πιστωτικές κάρτες της τράπεζας.

Τα προγράμματα χρηματοδότησης καλύπτουν οφειλές που αφορούν το Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εισφορών & Τέλος Επιτηδεύματος, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων (θα βεβαιωθεί προσεχώς μέσω λογαριασμού ΔΕΗ), το Ειδικό Πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (ημιυπαίθριοι) και την Τακτοποίηση Αυθαιρέτων.

Επίσης με τις πιστωτικές κάρτες Eurobank, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής των έκτακτων εισφορών σε έως και 3 άτοκες δόσεις.

Η τράπεζα χορηγεί δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις για τη χρηματοδότηση των «Έκτακτων Εισφορών» με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες. Στην περίπτωση που υπάρξει προσημείωση ακινήτου το δάνειο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής. Ανάλογο πρόγραμμα έχει σε ισχύ η Τράπεζα Πειραιώς για πληρωμή των φορολογικών οφειλών με πιστωτικές κάρτες της σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ χορηγεί και δάνειο για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων με κυμαινόμενο επιτόκιο euribor μήνα + περιθώριο από 5 μονάδες. Χρηματοδοτεί το 100% του προστίμου και παρέχει επιπλέον ρευστότητα 1.000 ευρώ. Η διάρκεια αποπληρωμής φτάνει και τα 10 χρόνια
ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ...

VOLCANOΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα