ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ...ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

Και να φανταστείτε είναι καλοκαίρι και περνάει πολύς κόσμος ...Έλληνες και ξένοι τουρίστες για να δουν και να θαυμάσουν το Ιστορικό Κλίμα του Παυσανία στα Σελά Παγκρατίου.

Οποιος κάνει μια βόλτα από εκεί θα θαυμάσει το Κλίμα να συνυπάρχει με ξερόχορτα που είναι και επικίνδυνα αυτό τον καιρό και ένα σωρό από....
 σκουπίδια !!! ( κλίκ περισσότερα για κείμενο και πολλές φωτογραφίες )

Τώρα άμα διψάει και κανείς , από νερό ούτε κουβέντα!!! Αφού την μοναδική βρύση που είχε και θυμόμουν από παιδί
την έχουν κλείσει και προς θεού μην τολμήσει και κάτσει κανείς στα παγκάκια που υπάρχουν θα έχει άσχημη εμπειρία , αφού ο Δήμος Καλαβρύτων και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος δεν έχουν φροντίσει για την συντήρηση τους , είναι όλα προς κατάρρευση!!!

Πάντως φρόντισαν κάποιοι για την καλαισθησία του χώρου και έβαλαν ταμπελίτσα όμορφη έτσι για να πουλάνε μούρη και για να λέει ότι κάτι κάνανε , πλακοστρώσαν δρομάκια , μάντρες , έχτισαν και ένα περίπτερο το οποίο είναι κλειστό , και που δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο κατασκευής αυτού του εκτρώματος , έφυγαν και αρκετά λεφτά από ότι μάθαμε , αλλά το κύριο έκθεμα που είναι το Ιστορικό Κλίμα του Παυσανία , είναι παρατημένο στην τύχη του και δεν τα λέω εγώ , τα λένε οι φωτογραφίες , από έξω μπέλα και από μέσα κατσιμπέλα έτσι λέει ο λαός!!!

Αξιοσημείωτο είναι ότι άμα κοιτάξετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων δεν θα δείτε καμιά αναφορά στο Κλίμα του Παυσανία...τόσο πολύ τους ενδιαφέρει το μέρος , τώρα γιατί πέταξαν λεφτά να σουλουπώσουν τον εξωτερικό χώρο , αυτό είναι άλλη ιστορία...υποθέστε ότι θέλετε !!!

Πάντως όπως και να έχει το πράμα , δεν είναι μεγάλη δουλειά Αντιδήμαρχε να βάλεις κάνα δυό Δημοτικούς υπαλλήλους να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο και να φροντίσουν το κλίμα , γιατί είναι κρίμα να καταστρέφεται ένα τέτοιο μνημείο της φύσης .

Και όχι τίποτα άλλο , γινόμαστε ρεζίλι και μας κουβεντιάζουν...δε κάνει !!!









http://www.pitsounicity.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα