ΑΕΡΟΑΝΑΛΥΣΕΙΣ της Ελευθεροτυπίας & Πορτα-Πορτα

Aυτό θεωρείται άρθρο σοβαρό? : http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=291787

Ως σταθερη ακτιβίστρια κ α ι του κινήματος ''Πόρτα-Πόρτα'' ,
ως πτυχιούχος της δημοσιογραφίας από τό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
κι όχι από κάποιο ΙΕΚ του Αντενα ,και επίσης ή κυρίως ως υπεύθυνη πολίτης, που.....
καθημερινά ενημερώνομαι,

για το
τι γίνεται γύρω μου σε μεγάλο βελινεκές κι όχι μόνο στην αυλή μου,

οφείλω να ενημερώσω τόν ''αρθρογράφο'' του παραπάνω άρθρου ,

ότι πρέπει να είναι βαθειά νυχτωμένος αν πιστεύει οτι, στο συμπέρασμα ενός εντελώς φλύαρου άρθρου , λέει ''κάτι'' όταν βάζει πλαϊ-πλάϊ το κίνημα της Ενωσης Πολιτών ''Πόρτα-Πόρτα'', έμπνευσης κ. Κολλάτου, τήν Χρυσή Αυγή ή τις πρακτικές του Σύριζα.
Τέτοιες αναλύσεις του ποδαριού τις κάνει ή πληρωμένος ,από συμφέροντα, αρθρογράφος,

ή άσχετος με γνήσιο ρεπορτάζ.
Ας μάθει λοιπόν , ο συγκεκριμμένος κοντυλοφόρος ότι , το ''Πόρτα-Πόρτα'', παγίως ενημερώνει ευρέως και δημοσίως , μέσω διαδικτύου και προκηρύξεων , για τίς δράσεις του εκ των προτέρων για τους εξής λόγους:

1. Για να τις πλαισιώσουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες. Το Πόρτα-Πόρτα δεν είναι ούτε κλειστή λέσχη βιτσιόζων , ούτε κομματικό γκέτο τύπου Χ.Α, ούτε και κομματική εταιρεία τύπου ΣΥΡΙΖΑ για να προετοιμάζει εν κρυπτώ τις δράσεις του, με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.
2.Για να δει εκ του συστάδην τις σκέψεις και τίς διαθέσεις τών πολιτών , όταν παίρνουν την προκήρυξη, και να διατηρήσει μαζί τους έναν ανοικτό κοινωνικό διάλογο ο οποίος τελικά καθορίζει και τήν επόμενη επίσκεψη/δράση μας
3. Για να μην κάνει το χατίρι στον κατευθυνόμενο και λογοκρινόμενο επίσημο τύπο να προωθεί μόνο ό,τι συμφέρει τα οργανωμένα συμφέροντα των καναλαρχών και τών παραγόντων που τους κατευθύνουν .

Επίσης όσο αναφορά τούς τύποις φερόμενους ως θιγόμενους ''πολιτικούς'',
τους δίνουμε όλο τό δικαίωμα και τό χρονικό περιθώριο να συνδιαλλαγούν μαζί μας , έχοντας ενημερώσει με τηλεομοιότυπο και το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Ουδείς το έπραξε έως σήμερα, πλήν του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε να βιντεοσκοπηθεί κι όλη η συζήτηση μαζί του, όταν το ζητήσαμε. Αν όλοι οι άλλοι, προτίμησαν και προτιμούν την ψυχολογική πίεση εκ μέρους μας, αντί του διαλόγου μαζί μας , ευχαρίστως να την προσφέρομε με την μεγαλύτερη δριμύτητα που μπορούμε. Και έχει αποδειχθή , με την πρόσφατη υστερία του κ. Παπουτσή εντός της Βουλής , ότι μπορούμε άριστα να το κάνουμε. Το κάνουμε ευχαρίστως λοιπόν.

Την νομιμότητά μας λοιπόν την στηρίζουμε με την διαφανή και δημόσια στάση μας.(όπως έκαναν κι οι Αθηναίοι στον Περικλή και στον Κίμωνα αλλά κι οι Γάλλοι στον Λουδοβίκο τους).Την αντλούμε δε, από τό θράσος όλων όσων πιστεύουν ότι πολίτης και εξαγορασμένος ψηφοφόρος είναι ταυτόσημες έννοιες.


Ο όποιος επόμενος , λοιπόν, αρθρογράφος ,της Ελευθεροτυπίας ή όποιας άλλης καθώς πρέπει εφημερίδας ή φυλλάδας, αποφασίσει
Keywords
Τυχαία Θέματα