Αυτό είναι το design του φράχτη των 12 χιλιομέτρων κατά Παπουτσή. Λιμενικός το σχεδίασε;

Η διεθνής του κάγκελου...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Me CorelDraw το σχεδιάσανε; Με μπετό και συρματόπλεγμα; Πληρώσανε πολλά για τη μελέτη; Πόσα το χιλιόμετρο; Τι ειναι αυτά ρε. Χωράφια χωρίζουν; Πάνε την Ελλάδα στο Μεσαίωνα; Φτού να μη τους ματιάσω τους ανίκανους. Ο κοσμος πεινάει και τον δουλεύουν. Μπανανία κάνανε τη χώρα.

Οσοι φύγαν απο την Ελλάδα
δεν μπορουν να γυρίσουν πίσω γιατι κάψανε τα πάντα οι κλέφτες και οι...
ψεύτες. To παίζουν και διεθνείς πολίτες. Αλλο διεθνής πολίτης άλλο κομπογιαννίτης... Η πεμπτουσία του διεθνισμού ήλθε και στην Ελλάδα! Μη μου φύγει και καμμία και λερώσω το τοίχο απο τα γέλια. Οι άχρηστοι.

Ρε παιδιά η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Δεν ειναι αυτό σχέδιο. Ο τοίχος είναι και αντικαλαισθητικός και πρακτικά άχρηστος και επικίνδυνος.

Συμφωνώ με όσους δεν θέλουν τοίχο – κλουβί στον Εβρο. Ο τοιχος πρέπει να γίνει σε όλη τη διασυνοριακή έκταση και όχι έτσι. Αυτο που βλέπετε είναι καγκελόπορτα για να μαντρώνουν σκύλους και κοτόπουλα.

Σε ένα τέτοιο design η ευρώπη δεν θα μπορούσε να δώσει το ok και από ότι ξέρω δεν το έκανε. To μαντρί του μπόγια είναι. Την υπογραφή μου σε τέτοια αηδία δεν τη βάζω.

Ο τοιχος μπορει να γίνει σωστά, χωρίς να προσβάλλει τον άνθρωπο και να έχει νόημα. Για να σας το λέω ξέρω πολλά παραπάνω. Δεν θα σας πώ όμως πως πρέπει να γίνει. Εξάλλου δεν θα γινόταν και αντιληπτό. Να πληρώσουν να μάθουν...ή να μη γίνει ποτέ ο τοίχος ή να τους κοροιδεύει η ΕΕ με το σχέδιο που πρότειναν που ειναι για γέλια. Χουντάρα.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα