Αυτός 86, αυτή 93 και έδωσαν όρκους "αιώνιας" πίστης

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τη Λάρνακα, μια μέρα που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι συνολικά 308 νεόνυμφοι από το Ισραήλ και τη Ρωσία.
Στον αναδιαμορφωμένο χώρο της πλατείας του Μεσαιωνικού Κάστρου, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ταυτόχρονη τέλεση πολιτικών γάμων 154 ζευγαριών, Ισραηλινών και Ρώσων, που ζουν μόνιμα στη γειτονική χώρα. Το πιο ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν 86 χρόνων ο σύζυγος και....
93 χρόνων η σύζυγος. Πρόκειται για ζεύγος Ισραηλινών που, όπως μάς λέχθηκε,
ήταν ερωτευμένοι μια ζωή, αλλά μόλις φέτος κατάφεραν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου!!!
Το πιο νέο ζευγάρι ήταν 27 χρόνων ο σύζυγος και...17 χρόνων η σύζυγος. Με την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, που έτυχε ευρείας κάλυψης από ξένα ΜΜΕ, η Λάρνακα φιλοδοξεί να μπει ξανά στο Βιβλίο Γκίνες, σπάζοντας το ρεκόρ που αφορά την τέλεση του μεγαλύτερου αριθμού μαζικών πολιτικών γάμων σε μία μόνο μέρα σε τρίτη χώρα, δηλαδή οι νεόνυμφοι αναχώρησαν από τη χώρα τους και παντρεύτηκαν σε ξένη χώρα. Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον οργανωτή ταξιδίων Natan Uretsky, ο οποίος εδρεύει στο Ισραήλ. Το κρουαζιερόπλοιο που μετέφερε τα 154 ζευγάρια έφθασε το πρωί από τη Χάιφα στο λιμάνι Λάρνακας και αναχώρησε το βράδυ, αμέσως μετά την τελετή.

http://dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα