Αιχμές Γ. Μανωλη κατά γαλάζιων υπουργών

Αιχμηρός για τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανώλης.
Τα βέλη του εκτοξευτήκαν στην κοπή πίτας των παραγωγικών φορέων του κόμματος που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Καθιστώντας σαφές ότι τα στελέχη τη Ν.Δ που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου είναι σε αναντιστοιχία με την βάση του κόμματος, ο.....
γραμματέας Συνδικαλισμού της Ν.Δ τόνισε:
«Δεν αντέχουμε να βλέπουμε τους δικούς μας υπουργούς διπλά σε υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γραμματέας του κόμματος Α. Λυκουρέντζος, ο Γ. Μανώλης, ο αναπληρωτής του Φίλιππος Ταύρος και ο τομεάρχης Απασχόλησης Ν. Νικολόπουλος.

Η ομιλία του κ. Μανώλη ήταν όμως απολύτως αντιμνημονιακή, ενώ επιτέθηκε σε υπουργούς, γενικούς γραμματείς και άλλα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τόνισε ότι με αυτή τη σύνθεση και τη στάση που τηρούν όσοι προέρχονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να μακροημερεύσει.

«Είμαστε απέναντι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και απέναντι στο Μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Α. Λοβέρδου για την φράση του περί «μακελειού αν πειράξει κανείς τον Γ. Παπανδρέου», για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

«Για να γίνει μακελειό χρειάζονται δυο άλλα τον Παπανδρέου δεν τον στηρίζει κανείς, πως θα γίνει αυτό το μακελειό,» αναρωτήθηκε.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της Ν.Δ και στην αίθουσα της εκδήλωσης σημειώθηκε το αδιαχώρητο.

Ωστόσο ελάχιστοι ήταν οι παρόντες βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές και αυτοί για πρώτη φορά είδαν ότι τα μεσαία κομματικά στελέχη ούτε τους αγκάλιαζαν ούτε τους χειροκροτούσαν σε κάθε λέξη τους, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα