«Άκου φίλε Χανς»…

Άκου φίλε Χανς:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ. Από την εποχή της μακραίωνης ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, και το ΜΙΣΟΣ των ευρωπαίων του Μετερνιχ και της Ιεράς Συμμαχίας.

Από το ΕΝΔΟΞΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ με όλες τις .....
ΦΡΙΚΤΕΣ πληγές έσωθεν και ΕΞΩΘΕΝ που το συνόδευαν. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, πάλι, ΣΥΜΜΑΧΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ και τη ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ προς τους ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ συμπατριώτες σου ΝΑΖΙ, με τα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ προς τη Πατρίδα σου, τα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ και τις ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

Από τον ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ σαν συνέπεια, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , και της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Από την ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΠΙΝΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της χώρας σου από του ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες που εργαστήκαν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, τα μαύρα χρόνια της μετανάστευσης , στις φάμπρικες της Γερμανίας για να ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Από τις ΒΑΘΕΙΕΣ, ΑΝΕΠΟΥΛΩΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που είχε αφήσει ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ. Μέχρι την ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που προς στιγμή ξεγελαστήκαμε και τα νομίσαμε ΑΝΤΙΔΩΡΑ και ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προς μια χώρα που εκτός των δεινών που αναίτια της προκάλεσαν, έδωσε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΥΡΩΠΗ.

Μέχρι τώρα που διαπιστώνουμε φίλε Χανς και από τα λόγια σου που ΣΤΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ότι αυτά τελικά ήταν για μας ΟΛΕΘΡΙΑ για την ΗΘΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μας υπόσταση.

Αλλά να είσαι σίγουρος φίλε Χανς ότι θα βρούμε πάλι το δρόμο μας. Εσύ στο κάτω – κάτω εκφράζεις την προσωπική σου γνώμη. Βλέπεις όμως τι γίνεται στην Ευρώπη;

Ένα ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ έχει ξεσπάσει από το ένα άκρο έως το άλλο. Αλλά και ο Ελληνικός Λαός δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια . Πολύ σύντομα ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρει τις ΤΥΧΕΣ της χώρας στα ΧΕΡΙΑ του… Όπως σου είπα και στην αρχή , φίλε Χανς- Πέτερ Φρίντριχ στο τέλος ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ και ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ, [email protected],
http://www.otyposnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα