«Αλέκο Παναγούλη, οδήγησε τα βήματά μας», το σύνθημα του Πατριωτικού Μετώπου, στην υποδοχή του ΓΑΠ, στη ΔΕΘ.

Με κεντρικό σύνθημα «Αλέκο Παναγούλη, οδήγησε τα βήματά μας», κατεβαίνει στην υποδοχή του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ, ψεύτη και πολιτικού απατεώνα Πρωθυπουργού ΓΑΠ, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Η στάση του Κινήματος, απέναντι στον πρωθυπουργό που παρέδωσε την χώρα στους τοκογλύφους και στους νεοταξίτες, θα είναι η....
ίδια με την περσινή: Υποδοχή του ΓΑΠ, με σαφή, κάθετο και αποφασιστικό τρόπο. Με στόχο να υπογραμμίσει την άμεση ανάγκη απαλλαγής της χώρας, από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, την αλλαγή του Συντάγματος με πέρασμα όλων των εξουσιών στα χέρια του ελληνικού Λαού και φυσικά με πλήρεις διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης και της ανακλητότητας από τον Λαό, όλων των βαθμίδων των αιρετών αξιωματούχων.

Καλώντας όλον τον ελληνικό Λαό στην «υποδοχή» του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ, το Πατριωτικό Μέτωπο, υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν «μασάει» από την φθηνή προπαγάνδα «περί ακροδεξιών», που αναπαράγουν τα παπαγαλάκια του Σόρος. Τα στελέχη του Κινήματος, βρέθηκαν όποτε χρειάσθηκε, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία και τίμησαν το «Patria Libre O Morir» (Ελεύθερη Πατρίδα ή Θάνατος), βάζοντας μάλιστα υποθήκη, την ίδια την ζωή τους. Οτιδήποτε λοιπόν λένε ή πράττουν, με στόχο το Δημοκρατικότερο Πατριωτικό-Λαϊκό Κίνημα που δρα σήμερα στην Πατρίδα μας, το ΠΑΜ, καταχωρείται στην ιστορία του Λαού μας, όπως καταχωρήθηκε η ιστορία των Γερμανοτσολιάδων και των κουκουλοφόρων της Γκεστάπο.

Ακόμη, το Πατριωτικό Μέτωπο, όντας βαθύτατα Δημοκρατικό και Παλλαϊκό κίνημα, καλεί για μια ακόμη φορά τους αστυνομικούς, να υπηρετήσουν το σύνταγμα, τη νομιμότητα και τον όρκο τους και να μην χρησιμοποιήσουν απαγορευμένα από διεθνείς συνθήκες χημικά και απρόκλητη βία. Αν θέλει ο ΓΑΠ να συνεχίσει τον δρόμο της συνταγματικής εκτροπής που έχει πάρει, ας χρησιμοποιήσει τους υπαλλήλους της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του Σόρος, που και καλύτερα εξοπλισμένοι, αλλά και καλύτερα αμειβόμενοι είναι.
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα