«Αλλαγή περιεχομένου πολιτικής»

Πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη τύπου του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 76η ΔΕΘ.

Μεταφέρει από τη ΔΕΘ ο Λευτέρης Ζαβλιάρης

«Αυτόνομη η κάθοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς» όποτε και αν γίνουν εκλογές ξεκαθάρισε ο κ. Κουβέλης αντιδρώντας στα....
σενάρια που επικαλείται ο ΣΥΝ ότι θα υπάρξει σύμπτυξη με το Άρμα Πολιτών.

«Κάνουμε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ευρύτερης Αριστεράς.[…] Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος ο αναστοχασμός των όσων λέγονται στον Συνασπισμό» σχολίασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζοντας πως « Οι αντιλήψεις που επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Συνασπισμό δεν υπηρετούν τον αριστερό ευρωπαϊσμό».

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι δεν ζητά εκλογές, αλλά «αλλαγή περιεχομένου πολιτικής» ενώ ανέφερε πως αν δεν γίνει αυτός, τότε οι εκλογές είναι η μόνη λύση και η διέξοδος.

Απέκλεισε στο κοντινό πολιτικό μέλλον την πιθανότητα συγκυβέρνησης παρόλο που χαρακτήρισε συγκλίνουσες και ταυτόσημες τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Τέλος σχετικά με το νέο «χαράτσι» της κυβέρνησης σημείωσε πως «είναι τραγικό να αναγνωρίζεται η ΔΕΗ ως ο μόνος φερέγγυος εισπρακτικός φορέας . Η κατάσταση θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο».

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα