Άλλη μια Εξεταστική πάει για φιάσκο!

Σοβαρό πρόβλημα με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Οικονομία αντιμετωπίζει το επιτελείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ καθώς οι βουλευτές αρνούνται να την υπογράψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έως αυτή την ώρα οι υπογραφές που έχουν μαζευτεί δεν....
ξεπερνούν τις 45( απαιτούνται εξήντα υπογραφές βουλευτών), όμως, αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα το επιτελείο είναι οι δεκάδες αρνήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα η περίπτωση βουλευτή που όχι μόνο δεν υπέγραψε αλλά όταν την κάλεσαν
στα γραφεία του 2ου ορόφου της βουλής όπου φιλοξενείται η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ άρχιζε να καθυβρίζει εκείνους που είχαν «την φαεινή ιδία να ξεκινήσει έρευνα για την οικονομία αυτή την περίοδο».

Υπό αυτά τα δεδομένα θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να κατατεθεί η πρόταση σήμερα Παρασκευή ακυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τον σχετικό προγραμματισμό ενώ ορισμένοι εκφράζουν την άποψη να «ακυρωθεί» κάθε προσπάθεια τώρα, πριν η υπόθεση φτάσει στην Ολομέλεια και καταλήξει σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Γι’ αυτό και οι έμπειροι βουλευτές αναφέρουν ότι «με κόπο ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών θα μαζευτεί» εκφράζουν όμως σοβαρές επιφυλάξεις κατά πόσον θα περάσει από την μυστική ψηφοφορία που θα γίνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα