ΑΝΑΛΥΣΗ: Κατέρρευσε το παραμύθι της συμμαχίας με τους αμερικανοσιωνιστές

Morningstar (εγκέφαλος του State Department για την ενέργεια στην Ευρασία): «Βάζετε και τους τούρκους στο παιχνίδι των κοιτασμάτων, αλλιώς χάνετε τα πάντα»

- Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και οι προοπτικές ενίσχυσης του Ελληνισμού στην....
Ανατολική Μεσόγειο

Ένα πολύ ηχηρό χαστούκι δόθηκε χθες σε όσους εν Ελλάδι φωστήρες (αστούς, δεξιούς, «πατριώτες» κ.ο.κ.) ωρύονταν υπέρ της άμεσης συνεργασίας της χώρας με τους αμερικανοσιωνιστές. Οι δηλώσεις του
απεσταλμένου του State Department, Morningstar, στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο αμερικανοσιωνιστικός παράγων επιφυλάσσει μία και μοναδική θέση για την Ελλάδα στο νέο status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο: αυτή του θλιβερού προτεκτοράτου και του δορυφόρου της νεο-οθωμανικής Τουρκίας.

Ιδού οι επίμαχες δηλώσεις του Morningstar, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τα σχέδια των αμερικανών, τα οποία προωθεί η δοτή συγκυβέρνηση του μνημονίου: «Οι ανακαλύψεις ενεργειακών πόρων στην Αν. Μεσόγειο υπερβαίνουν τις άμεσα εμπλεκόμενες χώρες όπως την Κύπρο, το Ισραήλ και την Ελλάδα. Από τις ανακαλύψεις αυτές θα πρέπει να κερδίσουν όλοι»

«Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να πραγματοποιεί έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων, όμως από τους πόρους αυτούς θα πρέπει να ωφεληθούν και οι Τουρκοκύπριοι»

Με απλά λόγια, ο σιωνιστικός παράγοντας, όχι μόνο βάζει στο παιχνίδι των τεράστιων ενεργειακών κοιτασμάτων της ελληνοκυπριακής ΑΟΖ την Τουρκία, αλλά αναγνωρίζει ακόμα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την παράνομη κατοχή της νήσου. Στο κλείσιμο του λόγου του μάλιστα ο αμερικανός απεσταλμένος προειδοποιεί αυστηρά σαν γνήσιος επικυρίαρχος ενός προτεκτοράτου: «Θα είναι κρίμα οι χώρες της περιοχής να στερηθούν τα οφέλη των ανακαλύψεων»

Για να γίνουμε σαφέστεροι και να κατανοήσουν οι πάντες το παρασκήνιο, υπενθυμίζουμε τη διαπλοκή κάποιων πολύ σημαντικών παραγόντων. Ο Richard Morningstar είναι ο εξ απορρήτων της εκλεκτής του εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ, Hillary Clinton. Ο άνδρας τηςClinton και τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Bill είναι σήμερα βασικός παράγων της Noble Energy, του αμερικανικού κολοσσού που διαχειρίζεται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κύπρου και του Ισραήλ. Η Noble Energy είναι – επισήμως – κοινοπραξία αμερικανικών και εβραϊκών συμφερόντων, καθώς ένα ποσοστό των μετοχών της ανήκει στην εταιρεία Delek, την επίσημη ισραηλινή κοινοπραξία για εξόρυξη και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Οι συγκεκριμένοι αμερικανοσιωνιστές έχουν ήδη συμφωνήσει με την ελλαδική εξουσία, η οποία είναι έτοιμη να ξεπουλήσει τον ορυκτό πλούτο του ελληνικού λαού. Δεν είναι τυχαίο ότι στις προκλητικές δηλώσεις Morningstar, οι οποίες ισοπεδώνουν στην κυριολεξία το διεθνές δίκαιο, δεν απάντησε κανένας επίσημος παράγοντας της κυβέρνησης Παπαδήμου. Ούτε φυσικά ο ΥΠ.ΕΞ. Δήμας, δεξί χέρι του Σαμαρά, που παριστάνει τον πατριώτη για να υποκλέψει τις ψήφους των αδαών.

Απέναντι σε αυτή
Keywords
Τυχαία Θέματα