ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ)

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.

Και η κοροϊδία με την ανάπτυξη συνεχίζεται. Πραγματικά συγχύζομαι να ακούω συνέχεια δηλώσεις πολιτικών με θέμα την ανάπτυξη, λόγια άνευ ουσίας, λες και η λέξη ανάπτυξη είναι μια αόριστη λέξη, ένα αντικείμενο που ίπταται στον αέρα και περιμένει κάποιος να το.....
πιάσει για να τον σηκώσει ψηλά.

«Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη. Εμείς τα λέγαμε από την αρχή και μας λοιδορούσαν, τώρα την ανάπτυξη την προβάλλουν όλοι» είπε ο κ. Σαμαράς
σε συνάντηση που είχε με τους προέδρους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας. (08/03/12).

«Ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα (10/03/12).

Ο κ. Βορίδης στην ίδια εκδήλωση ανέφερε ότι, υπάρχει μόνον ένας δρόμος για να φύγει η χώρα από τη δύσκολη συγκυρία και αυτός ο δρόμος είναι ο δρόμος της ανάπτυξης, που σημαίνει ότι «πρέπει να κάνουμε ανταγωνιστική την οικονομία μας και για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε έργα υποδομών που επιτρέπουν στην Ελλάδα να διαμορφώσει ένα άλλο περιβάλλον!!!!!, να διασυνδεθεί με την Ευρώπη».

«Από την πλευρά μας, ο στόχος τώρα είναι η πλήρης εφαρμογή του προγράμματος και φυσικά η επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη», κατέληξε κ. Βενιζελος. Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup (12/03/12)
Ενώ στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά το Eurogroup, o κ. Βενιζέλος είπε ότι,«Αν εμείς έχουμε πάει καλά, αν το PSI έχει πάει καλά, αν τα φορολογικά έσοδα έχουν επιτευχθεί, όπως έχουν προϋπολογισθεί, αν οι ρυθμοί ανάπτυξης δεν έχουν πάει χειρότερα από τις τελευταίες προβλέψεις, γιατί το 2012 είναι δυστυχώς έτος ύφεσης, το 2013 είναι έτος ισορροπίας και από το 2014 αρχίζει μια!!!! (μόνο μια;) ανάπτυξη η οποία υπολογίζεται να διαρκέσει επί πάρα πολλά χρόνια, γιατί πάνω σε αυτή την πρόβλεψη οικοδομείται η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους».
Την υπολογίζει κιόλας την ανάπτυξη (με τέσσερα αν) ο άνθρωπος, που είχε το θράσος να μιλά για πρωτογενές πλεόνασμα το 2012. Και γι’ αυτό και για άλλα ψέματα και τις ενέργειες του που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής επιβραβεύτηκε από Έλληνες ψηφοφόρους για να αντικαταστήσει στη θέση του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, αυτόν, που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι κακό έκανε στη χώρα και θέλει να ανοίξει μάλιστα και Σχολή μαθητείας να μάθει και σε άλλους πώς να καταστρέφουν τη χώρα τους. Πιστεύω ακράδαντα τελικά ότι, οι Έλληνες έχουμε μνήμη χρυσόψαρου (3 sec).
«Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε περάσει το μισό!!!! της διαδρομής για την οικονομική ανάκαμψη, αν και η διαδικασία της δημοσιονομικής προσαρμογής θα διαρκέσει περισσότερο», δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Λουκάς Παπαδήμος σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην Financial Times, (19/03/12) προσθέτοντας: «Θετ
Keywords
Τυχαία Θέματα