Ανεγκέφαλο​ς Έλληνας Μετανάστης Πρόεδρος.

Θέλουμε έξω - και είμαστε. Ερχόμαστε στην Αυστραλία

Ανεγκέφαλος Έλληνας Μετανάστης Πρόεδρος της Greek Orthodox Community of Melbourne με τις δηλώσεις του στην Guardian μας παρουσιάζει απελπισμένους έτοιμους προς αυτοκτονία "Είναι όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, οι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθηγητές, τραπεζίτες που θα κάνει τα πάντα για την εργασία,"δηλαδή τι εννοούν οι έξυπνοι ότι ο Έλληνας επιστήμονας
είναι έτοιμος να .....
πάει να πλύνει πιάτα στην Australia!!!!Καλο θα κάνουν να ασχοληθούν με τα "δικα τους" και να μην κάνουν ηλίθιες δηλώσεις που αναδημοσιεύονται σε διαφορα μέσα και ακολουθούν Χιλιάδες προσβλητικά σχόλια από τους αναγνώστες εις βάρος των Ελλήνων.Ας κάτσουν αυτοί εκεί και ας αφήσουν εμάς εδώ να λύσουμε τα προβλήματα μας μονοι μας .Και εάν έλαβαν 1000 επιστολές η ΕΛΛΑΔΑ κύριε Πρόεδρε είναι 10.000.000 ψυχές.....
Ολόκληρο το άρθρο της Guardian
ΕΛΛΗΝES κάτοικοι συγκεντρώνονται στην Αυστραλία σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, όπως την οικονομική αναταραχή στη χώρα καταγωγής τους παίρνει το φόρο του στις επαγγελματικές τους προοπτικές. Από τον Ιούνιο οι ηγέτες της κοινότητας, στα προάστια της Μελβούρνης ισχυρίζονται ότι κατακλύζονται με χιλιάδες γράμματα, ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα από τους Έλληνες απεγνωσμένα να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, μια χώρα θεωρείται ως χώρα των ευκαιριών, η βρετανική εφημερίδα The Guardian εκθέσεις.

"Είναι όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, οι μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθηγητές, τραπεζίτες που θα κάνει τα πάντα για την εργασία," Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας και Papastergiades Bill δικηγόρος δήλωσε από τη Μελβούρνη.

«Είναι απελπισμένοι πράγματα. Είμαστε όλοι κατάπληκτοι. Συχνά, θα πρέπει ακριβώς τη σειρά με μια τσάντα. Ιστορίες τους είναι σπαρακτική και σε κάθε επίπεδο υπάρχουν περισσότερα."

Διάρκεια του 2011 περίπου 2500 Έλληνες έχουν κινηθεί προς την Αυστραλία, ενώ αξιωματούχοι στην Αθήνα, δήλωσε στην Guardian ότι ένα ακόμη 40.000 έχουν «εκδηλώσει ενδιαφέρον» σε μετεγκατάσταση.

"Τις προάλλες είχα ένα τηλεφώνημα από έναν Έλληνα υδραυλικός ο οποίος είπε ότι δεν είχε εργαστεί για οκτώ μήνες, είχε τρία παιδιά να θρέψει και να ήταν τόσο απελπισμένος που είχε θεωρηθεί σκοτώνει τον εαυτό του," ο κ. Papastergiades είπε.

"Την ίδια μέρα έλαβα μια επιστολή από έναν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο οποίος επίσης είπε ότι ήθελε να μεταναστεύσουν με ολόκληρη την οικογένειά του εδώ."

Η ανεργία στην Ελλάδα βρίσκεται σε ένα ρεκόρ 18 τοις εκατό, όπως τα άγκιστρα χώρα για να εισαγάγετε ένα πέμπτο έτος της ύφεσης.

Καλλιτέχνης και επιμελητής Tessie Σπηλιώτη, 45, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Αθήνα στη Μελβούρνη το 2010, είπε The Guardian χάνει την οικογένεια και τους φίλους της στην Ελλάδα κάθε μέρα.

"Αλλά η Αυστραλία είναι μια θετική χώρα. Είναι η γη της αφθονίας, υπάρχει μια αίσθηση αφθονίας και των ευκαιριών», είπε.

"Αυτό είναι που λείπει στην Ελλάδα. Αντ 'αυτού οι άνθρω
Keywords
Τυχαία Θέματα