Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά για φοιτητές T.E.I. Αθήνας και Πειραιά.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί για το σύγχρονο φοιτητή εξίσου σημαντική υπόθεση με το να τελειώσει τη σχολή του. Η ευελιξία επιλογής μαθημάτων στις περισσότερες ανώτερες και ανώτατες σχολές, σε αντίθεση με το ανελαστικό πρόγραμμα του σχολείου, διευκολύνει τους φοιτητές να τελειώσουν όσες ξένες γλώσσες άφησαν ημιτελείς ως μαθητές, αλλά και να μάθουν νέες.
Η εύστοχη επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που ειδικεύεται στους ενήλικες, γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των φοιτητών και έχει προσαρμόσει τα....
προγράμματά
της σε αυτές, είναι το στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ότι αφορά το κόστος, το χρόνο και την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας κάθε φοιτητή να μάθει ή να τελειοποιήσει την ξένη γλώσσα που επέλεξε.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», των οποίων οι σπουδαστές είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία και σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ κλπ., έχουν προσαρμόσει τα προγράμματά τους στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των φοιτητών, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία τους στη διδασκαλία αποκλειστικά ενηλίκων.

Ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Εδικά εάν είστε φοιτητής/τρια στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω, η οποία λειτουργεί επί της Ιεράς Οδού (Ιερά Οδός 197), πολύ κοντά στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά και στη Γεωπονική, καθώς και στο metro Αιγάλεω.

Περισσότερες πληροφορίες για:

Αγγλικά για φοιτητές - Φοιτητικά τμήματα Αγγλικών – Αγγλικά κοντά στα ΤΕΙ -

Αγγλικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη –

Γαλλικά για φοιτητές - Φοιτητικά τμήματα Γαλλικών – Γαλλικά κοντά στα ΤΕΙ -

Γαλλικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη –

Γερμανικά για φοιτητές - Φοιτητικά τμήματα Γερμανικών – Γερμανικά κοντά στα ΤΕΙ – Γερμανικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη

Ιταλικά για φοιτητές - Φοιτητικά τμήματα Ιταλικών – Ιταλικά κοντά στα ΤΕΙ – Ιταλικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη

Ισπανικά για φοιτητές - Φοιτητικά τμήματα Ισπανικών – Ισπανικά κοντά στα ΤΕΙ – Ισπανικά κοντά στην Πανεπιστημιούπολη - Ευρωδιάσταση

μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
Keywords
Τυχαία Θέματα